Eκτός από τα πρωτοκλασάτα ονόματα των πολιτικών κομμάτων που δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή, έμειναν εκτός και διάσημα ονόματα της showbiz που δεν θα καθίσουν σε κάποιο έδρανο του κοινοβουλίου.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, DJs ζήτησαν την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών, αλλά τελικά δεν την πήραν.

ΝΔ

Στην Α΄Πειραιώς εκτός έμεινε η Νόνη Δούνια, όπου τελικά εκλέγονται Κώστας Κατσαφάδος, Δόμνα Μιχαηλίδου και Νικόλαος Βλαχάκος.

Στο Νότιο Τομέα είχαν θέσει υποψηφιότητα ο ηθοποιός, Σταύρος Νικολαΐδης και ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, οι οποίοι έμειναν και οι δύο εκτός.

Εκτός στη ΝΔ μένει ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης, Γιούρκας Σεϊταρίδης που είχε βάλει υποψηφιότητα στον δήμο Ιωαννιτών.

ΣΥΡΙΖΑ

Στο Νότιο Τομέα είχε δηλώσει υποψηφιότητα ο ράπερ του συγκροτήματος Ημισκούμπρια, Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, που έμεινε εκτός.

Στον Βόρειο Τομέα κατέβηκαν ο ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου και η σεναριογράφος, Άννα Χατζησοφιά, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή.

ΚΚΕ

Εκτός Βουλής, αν και βγήκε πρώτη σε ψήφους, αλλά δεν μπαίνει στη Βουλή γιατί το ποσοστό του ΚΚΕ στη συγκεκριμένη περιφέρεια είναι ιδιαίτερα χαμηλό είναι και η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη.

Με την Πλεύση Ελευθερίας ήταν υποψήφιος ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας που δεν μπαίνει στη Βουλή, όπως και για το ΜέΡΑ25 ο μουσικός, Αντώνης Ξυλούρης.

Εκτός έμεινε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος κατέβηκε με την Εθνική Δημιουργία. Εκτός και ο Παύλος Κοντογιαννίδης, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών με το Κίνημα Φτωχών.

Ο Βασίλης Παϊτέρης, που ήταν υποψήφιος με το κόμμα «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου δεν κατάφερε να βγει βουλευτής.

You May Also Like

Αφιερωμένο στις ελληνικές εκλογές το Doodle της Google

Τις ελληνικές βουλευτικές εκλογές του 2023 που πραγματοποιούνται στη χώρα μας αποφάσισε να τιμήσει (21.05.2023) η Google.

Επιβάτης ΚΤΕΛ που πήγαινε Θεσσαλονίκη είχε 1.200 ευρώ στο εσώρουχό του και κλεμμένα… πατίνια στη βαλίτσα

Μέσα στις βαλίτσες υπήρχαν δύο ηλεκτρικά πατίνια, κινητά, λαθραία τσιγάρα, μπουκάλια με ελαιόλαδο, φορτιστές και πολλά άλλα

Μαρία Παναγοπούλου: «Εις το επανιδείν Γίγαντά μου»- Το κείμενο γροθιά της συζύγου του Χαρδαβέλλα

Την είδηση του θανάτου του γνωστού δημοσιογράφου έκανε γνωστή η σύζυγός του

Συνάντηση του Συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» με το Δ.Σ. του N.O.K.

Του υποψήφιου δημάρχου Καστοριάς Γρηγόρη Γρηγοριάδη

Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

”Ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου”.

Χαϊδάρι: 50χρονος σκότωσε τη μητέρα του – Ενημέρωσε ο ίδιος την ΕΛΑΣ

Ένας 50χρονος άνδρας σκότωσε τη μητέρα του στο Χαϊδάρι.

Ο Τεντόγλου έκλεισε στόματα: «Απάντησε» με κορυφαία επίδοση στον κόσμο (8,41μ.), με άλλο… παπούτσι

Ο Μίλτος Τεντόγλου… αγρίεψε μετά την ακύρωση του 8,40μ., που είχε σημειώσει…

Γυναικοκτονίες στην Ελλάδα: Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν τη χώρα (Βίντεο)

Οι ομοιότητες των εγκλημάτων κατά γυναικών

Προσωρινή αναστολή Προγραμμάτων Παρακολούθησης της Ελληνικής ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ Εταιρείας

Προσωρινή αναστολή Προγραμμάτων Παρακολούθησης της Ελληνικής ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ Εταιρείας