Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Ενδυματολογικό Μουσείο Καστοριάς
Φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, συνοδευόμενοι από τις διδάσκουσες Οφηλία Ψωμαδάκη και Μαρία Ματσιώλα, επισκέφθηκαν το Ενδυματολογικό Μουσείο Καστοριάς, στο πλαίσιο των μαθημάτων «Εισαγωγή στον Πολιτισμό και τη Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς» (2ο εξ.) και «Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες» (8ο εξ.), την Παρασκευή 23 Μαΐου.
Η επίσκεψη αποτέλεσε αφορμή για έναν γόνιμο διάλογο γύρω από τον ρόλο των μικρών μουσείων, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τη συμβολή των τοπικών κοινοτήτων στη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.
🙏 Ευχαριστούμε θερμά το Ενδυματολογικό Μουσείο Καστοριάς για τη θερμή φιλοξενία και την ξενάγηση! Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Μιχάλη Ζήλα και Νεκτάριο Μεγγούδη, μέλη του Συλλόγου «Αρμονία», καθώς και τον Κώστα Καλλίνικο, για τις εμπνευσμένες παρουσιάσεις και το καλωσόρισμα στον μοναδικό κόσμο της τοπικής ιστορίας και ενδυματολογικής παράδοσης!
You May Also Like

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στηρίζει ενεργά την υλοποίηση της «Μουσικής Άνοιξης 2026».

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στηρίζει ενεργά την υλοποίηση της «Μουσικής Άνοιξης 2026».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του ποδηλατικού Circuit «Kastoria Flat Out Circuit»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς στις 26 Απριλίου 2017  έλαβε ομόφωνα την 104/2017…

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Η Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στον πολίτη,δίπλα στον επιχειρηματία

  Ζήσης Τζηκαλάγιας: Η Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στον πολίτη,δίπλα στον επιχειρηματία

Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς

Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε.…

27χρονη από τη Δυτική Μακεδονία χάκαρε την πεθερά της & έστειλε ερωτικές συνομιλίες με άλλους άνδρες στον πρώην σύζυγό της

Σύμφωνα με την μήνυση της 57χρονης, η πρώην νύφη της παραβίασε για πολλοστή φορά το Instagram της.

ΘΕΜΑ: “Επιμορφωτική συνάντηση στο πλαίσιο του προγράμματος “T-Games” για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού”

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας κσι