Έσκασε επιτέλους η είδηση για τον βρώμικο τρόπο με τον οποίο και ο κολοσσός του φαρμάκου της Γερμανικής Bayer χρησιμοποιούσε για την προώθηση των προϊόντων της στην Ελλάδα. Βέβαια από αυτή την υπόθεση προκύπτει και από όλες τις άλλες το ερώτημα.

Τους τρόπους αυτούς οι Γερμανικές μεγαλοβιομηχανίες που αιμοδοτούσαν και την οικονομία της χώρας τους δεν μπορεί να τις χρησιμοποιούσαν μονάχα για την Ελλάδα.

Ανέντιμοι αποδέκτες δεν υπάρχουν μόνο στη χώρα μας.

Το παιχνίδι έχει πολύ χρήμα και ως γνωστόν σταύρωσε μόνον με τριάντα αργύρια και τον Χριστό.

Να λοιπόν πως κατόρθωσε να αναγεννηθεί οικονομικά το Γερμανικό κράτος από το μεγάλο πατατράκ που έπαθε και από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Χωρίς και ασφαλώς να μην παραδεχτούμε την συνειδητή τυπικότητα αλλά και σοβαρότητα που διαθέτει ο λαός της που δεν διανοείται να φοροδιαφεύγει.

Οι επιχειρήσεις τους όμως για να προοδεύουν μέσα από το τρίπτυχο κεφάλαιο, παραγωγή, διάθεση προσπαθούσαν να κατακτήσουν τις αγορές αυξάνοντας την διάθεση των προϊόντων τους με τον ανέντιμο τρόπο της μίζας και της δωροδοκίας επιλέγοντας με καταπιέσεις συνεργάτες που τους φόρτωναν με την ευθύνη να δωροδοκούν.

Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνετε από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Κυριακάτικου ΕΘΝΟΥΣ, όπου έναν βασικό εκπρόσωπο τους στη χώρα μας τον υποχρέωναν να εκδίδει υπερτιμολογημένα τιμολόγια με πολύ περισσότερα από αυτά που δικαιούταν και εν συνεχεία τα επιπλέον ποσά να τα μοιράζει σε γιατρούς ο ίδιος ή να τα παραδίδει σε υπάλληλό τους να τα διανέμει αυτός κατά την δική τους βούληση.

Έλα όμως που ο τζίρος του μεγάλωνε ανησυχητικά και ο φορολογικός έλεγχος θα του έπαιρνε και τα παντελόνια και θα έμενε άφραγκος αποφάσισε και έκανε ανώνυμη όμως καταγγελία στο ΣΔΟΕ εν έτη παρακαλώ του 2010.

Αλήθεια ποια κυβέρνηση είχε τότε η χώρα;

Με την επιστολή του λοιπόν ζητούσε από το ΣΔΟΕ να ξεκινήσει την έρευνα.

Ζητώ φορολογική ασυλία έλεγε για την επιχείρησή μου και θα παραδώσω όλα τα παραστατικά καταθέσεις για όλους τους γιατρούς και ότι άλλο ζητηθεί καθώς και παραστατικά για ενισχύσεις Συλλόγων.

Και επειδή όμως η έρευνα δεν άνοιξε ( ποιοι αλήθεια την καταχώνιασαν ) το Μάρτιο του 2011 πήγε στο Βερολίνο και κατέθεσε μήνυση καταγγέλλοντας τι συνέβαινε επί τέσσερα ολάκαιρα χρόνια.

Η Γερμανική δικαιοσύνη βάσει των στοιχείων που κατέθεσε σχημάτισε τον φάκελό της του οποίου αντίγραφα της δικογραφίας απέστειλε στην Ελλάδα και ανακριτές της διαφθοράς ήδη έχουν ξεκινήσει την έρευνα με πρώτο μάλιστα κατηγορούμενο για συνέργεια τον καταγγέλλοντα.

Τα στοιχεία όμως που είναι επίσημα έγγραφα τα οποία κατέθεσε καίνε πάρα πολλούς αποδέκτες της μίζας και δεν θα αργήσουν και οι ίδιοι να περάσουν το κατώφλι της ανάκρισης και να φορολογηθούν κατά τον Νόμο για αδήλωτα εισοδήματα.

Η ηθική αυτουργία είναι σοβαρότατο αδίκημα θα λέγαμε στον κ. Σόϊμπλε πόσο μάλλον όταν δημιουργεί ομάδες ανθρώπων της διαφθοράς και της απάτης και οι ηθικοί αυτουργοί της διαφθοράς όπως αποδείχτηκε πως αυτόν τον ρόλο τον έπαιξαν για πολλά χρόνια κολοσσοί εμποροβιομήχανοι της Γερμανίας.

Για αυτόν τον λόγο κ. Σόϊμπλε δεν δικαιούστε να κατηγορείτε τους Έλληνες για φοροφυγάδες τους οποίους εσείς κατασκευάζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

«ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ»

Αφιερωμένο στη δυτική Μακεδονία (Κοζάνη-Πτολεμαΐδα-Καστοριά-Φλώρινα)  το 9ο επεισόδιο της νέας πετυχημένης σειράς…

Το τραγικό γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του Έρικ Κλάπτον. Ο 4χρονος γιος του έπεσε από τον 53o όροφο ουρανοξύστη. Πώς μετέτρεψε τον πόνο του στο τραγούδι Tears in Heaven

Το τραγικό γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του Έρικ Κλάπτον. Ο 4χρονος…

Κριτήρια Επιλογής Επαγγέλματος Γράφει η Δρ. Καλλιόπη Μόσχου Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων*

Κριτήρια Επιλογής Επαγγέλματος Γράφει η Δρ. Καλλιόπη Μόσχου Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων*

Για 35 χρόνια έφτιαχνε το σπίτι των ονείρων της. Όταν δείτε το εσωτερικό του θα πείτε πως άξιζε τον κόπο

Για 35 χρόνια έφτιαχνε το σπίτι των ονείρων της. Όταν δείτε το…

Γιατί η Καστοριά κατηφορίζει;

Η χώρα βιώνει μια κρίση που δεν έχει τελειωμό.

Ε. Χέμινγουεϊ: «Ποτέ μην κρίνετε έναν άνθρωπο από τους φίλους του. Οι φίλοι του Ιούδα ήταν άψογοι».

25 αποφθέγματα του κορυφαίου Αμερικανού συγγραφέα & το αριστούργημά του: Ο Γέρος…

Έλληνας επιστήμονας Χάρβαρντ: Υπάρχει φοβερή υπερβολή για τον κορωνοϊό

Έλληνας επιστήμονας Χάρβαρντ: Υπάρχει φοβερή υπερβολή για τον κορωνοϊό

Ο πολιτικός που άλλαξε την Ελλάδα και είχε το παρατσούκλι «Μυλόρδος». Θεωρείται ο πατέρας του εκσυγχρονισμού και δεν δίστασε να τα βάλει με τον βασιλιά και να φυλακιστεί. Πέθανε μόνος στις Κάννες

  Ο πολιτικός που άλλαξε την Ελλάδα και είχε το παρατσούκλι «Μυλόρδος».…

Mουσικές Tαξιαρχίες, το συγκρότημα – πρόκληση των 80s. Κατασχέθηκε ο δίσκος τους και συνελήφθησαν επί σκηνής για περιύβριση

  Mουσικές Tαξιαρχίες, το συγκρότημα – πρόκληση των 80s. Κατασχέθηκε ο δίσκος…

Νίκος Αλιάγας: Η ζωή στα 6τμ, η ατελείωτη δουλειά, τα όνειρα, ο πατέρας του και το Παρίσι (video)

«Δούλευα νύχτες ατελείωτες – Ζούσα σε μια σοφίτα 6 τμ χωρίς νερό»