Έπιπλα με ανταγωνιστικές τιμές και ποιοτικά προϊόντα υπόσχεται η αμερικανική αλυσίδα επίπλων που θα ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

«Απόβαση» στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει μεγάλη αμερικανική αλυσίδα επίπλων που ήδη μετρά τρία καταστήματα στην Αθήνα. Πρόκειται για την αμερικανική αλυσίδα επίπλων και οικιακού εξοπλισμού Ashley Furniture Homestores που στην Αθήνα έχει καταστήματα στο Smart Park, στα Σπάτα, στην Λ. Κηφισίας (Χαλάνδρι) και στην Λεωφόρο Αλίμου, με το τέταρτο κατάστημα να ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει στο Business Daily, ο κ. Δημήτρης Βιτσαξάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που έφερε την αλυσίδα την χώρα μας, ΜΑΝΙΜΑ ΑΕ, το νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος του 2023. «Εκτιμώ ότι η επόμενη πενταετία θα έχει σημαντική δυναμική συνολικά για την χώρα και το λιανεμπόριο, και ειδικά για την αγορά του επίπλου και, με αυτό το δεδομένο, η συλλογή της αμερικανικής εταιρείας Ashley διαθέτει εξαιρετικές προοπτικές, καθώς είναι πολύ ανταγωνιστική ως προς την τιμολογιακή της πολιτική και το ποιοτικό προϊόν που προσφέρει», υπογραμμίζει ο κ. Βιτσαξάκης.

Όπως αναφέρει ο κ. Βιτσαξάκης, στόχος της ΜΑΝΙΜΑ είναι η λειτουργία συνολικά 20 καταστημάτων της αμερικανικής αλυσίδας στην χώρα μας, σε χρονικό ορίζοντα τετραετίας, με τον συνολικό ετήσιο τζίρο να υπολογίζεται στα 35 με 40 εκατ ευρώ, στην πλήρη ανάπτυξη της αλυσίδας.

Ειδικά για την Αττική, εκτιμάται ότι ένα ακόμη μεγάλο κατάστημα έως και 2.000 τ.μ. μπορεί να λειτουργήσει στα δυτικά προάστια, ενώ, μικρότερα σημεία μπορούν να προστεθούν ανάλογα με την ζήτηση μέσα στον ιστό της πόλης. «Παράλληλα με τα ομώνυμα καταστήματα Ashley, διατηρούμε και επιλεγμένες συνεργασίες χονδρικής, ενώ στα πλάνα μας συμπεριλαμβάνεται η είσοδος και στην αγορά του business to business και τον ευρύτερο τουριστικό κλάδο, προγραμματίζοντας την συμμετοχή μας στην επόμενη έκθεση Xenia», υπογραμμίζει ο κ. Βιτσαξάκης.

Σημειώνεται ότι η Ashley Furniture Homestores είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία επίπλων στον κόσμο, διαθέτοντας συλλογές με διακριτό ύφος, κυρίως άνετου, νεοκλασικού ύφους. Πραγματοποιεί τζίρο περί τα 4,5 δισ δολάρια ετησίως ενώ απασχολεί περί τους 35.000 εργαζόμενους και αριθμεί 1.100 καταστήματα σε περισσότερες από 66 χώρες. Τα έπιπλα με την υπογραφή της παράγονται σε εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και την Ασία, ενώ μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να λειτουργήσει ένα ακόμη εργοστάσιο της εταιρείας στην Τουρκία.

Με πληροφορίες από Business Daily

https://www.typosthes.gr/

You May Also Like

8 έξυπνα κόλπα για εξαφανίσετε την υγρασία από το σπίτι σας μια και καλή

8 έξυπνα κόλπα για εξαφανίσετε την υγρασία από το σπίτι σας μια…

38χρονη ένωσε 4 κοντέινερ, έφτιαξε το σπίτι των ονείρων της και το εσωτερικό του είναι ο,τι πιο άνετο και σικ

Το σπίτι από κοντέινερ που κατασκεύασε μία γυναίκα, αποδεικνύει πως όταν υπάρχει…

Οικογένεια μεταμόρφωσε παρατημένο υπόγειο διαμέρισμα σε σε πολυτελές σπίτι και το εσωτερικό του εντυπωσιάζει

Οικογένεια μεταμόρφωσε παρατημένο υπόγειο διαμέρισμα σε σε πολυτελές σπίτι και το εσωτερικό…

Κοιμίζει 6 Άτομα, Το Εσωτερικό Του Είναι Λουξ, Στο Φέρνουν Όπου Θες Και Κοστίζει Όσο Μισός Ετήσιος Μισθός

Κοιμίζει 6 Άτομα, Το Εσωτερικό Του Είναι Λουξ, Στο Φέρνουν Όπου Θες…

Μυρμήγκια στο σπίτι; Εξαφάνισε τα με 10 φυσικούς τρόπους!

Table of Contents Hide Μυρμήγκια στο σπίτι; Εξαφάνισε τα με 10 φυσικούς…

Πώς να διακοσμήσω το δωμάτιο μου οικονομικά; Top 10 Λύσεις για το νεανικό υπνοδωμάτιο!

Table of Contents Hide Πώς να διακοσμήσω το δωμάτιο μου οικονομικά; Top…

Η πέτρινη κατοικία στο Πήλιο που βρίσκεται μέσα σε ένα κατάφυτο ελαιώνα, με ανυπέρβλητη θέα στον Παγασητικό

Η πέτρινη κατοικία στο Πήλιο που βρίσκεται μέσα σε ένα κατάφυτο ελαιώνα,…