Αρχικά ευχαριστούμε όλους τους Χ.Ε.Ρ.ΚΑ.Τ.άδες που αυτοί είναι η βάση της εκδήλωσης και βάζουν, εκτός από τα τσίπουρά τους και την ψυχή τους!

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους αλλά και αγνώστους που μας συμπαραστάθηκαν και ήταν μαζί μας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της γιορτής.

Τα μαγαζιά που φιλοξένησαν την εκδήλωση, το Cafe 108, τη Σβούρα, τον Μώλο, τους 12 Μήνες και το Σουλάτσο που κάνανε πολύ καλή προσπάθεια για να περάσει καλά ο κόσμος.

Από το ξεκίνημα όλοι οι φορείς αγκάλιασαν την προσπάθειά μας.

Η Αντιπεριφέρεια Καστοριάς με την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας. Ο Δήμος Καστοριάς ήταν μαζί μας σε ό,τι του ζητήσαμε αλλά και οι Δήμοι Άργους Ορεστικού και Νεστορίου συνεισέφεραν οικονομικά όπου χρειάστηκε. Το Επιμελητήριο Καστοριάς αυτόβουλα προσφέρθηκε να συνδράμει.

Όλες οι εφημερίδες, οι ιστοσελίδες, τα τοπικά ραδιόφωνα βοήθησαν με την προβολή της εκδήλωσης καθώς και τα ξενοδοχεία του νομού μας που ευχαρίστως πρόσφεραν τα αναμνηστικά που τους παρείχαμε.

Όλοι μαζί θα το ξανακάνουμε του χρόνου ακόμη καλύτερα για το καλό του τόπου μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλοι μας.

Φεβρουάριος 2023

Χαβαλέδες Ερασιτέχνες ΚΑστοριανοί Τσιπουροπαραγωγοί 

για τα ΜΠΟΥΖΕΡΙΑ

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο