Φρικτός ήταν, σύμφωνα με τον υποδιοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φθιώτιδας ο θάνατος του 62χρονου εργάτη το πρωί της Τρίτης σε εργοτάξιο στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας στη Λαμία.

Όπως περιέγραψε στον Lamia Polis 87.7 ο αξιωματικός της πυροσβεστικής το δυστύχημα συνέβη όταν ο άτυχος εργάτης προσπάθησε να βάλει γράσο σε μεγάλα γρανάζια διαμέτρου τριών μέτρων από μηχανή παρασκευής δομικών υλικών.

Το ρούχο πιάστηκε σε γρανάζια διαμέτρου 3 μέτρων και διαμελίστηκε

Κατά την ίδια μαρτυρία τα γρανάζια έπιασαν κάποιο από τα ρούχα του 62χρονου με αποτέλεσμα το μηχάνημα να τον τραβήξει και να τον διαμελίσει.

Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό

«Περίπου στις 8 το πρωί ειδοποιηθήκαμε σε μια τοπική επιχείρηση στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, ένας εργάτης 62χρονος Έλληνας προσπάθησε να γρασάρει σε τεράστια γρανάζια που φτιάχνουν δομικά υλικά, με μια πρώτη εκτίμηση δικιά μας, κάποιο ρούχο του πιάστηκε στο γρανάζι τον τράβηξε μέσα και δυστυχώς τον διαμέλισε και βρεθήκαμε μπροστά σε ένα αποτροπαίο θέαμα. Με την συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ και της δικιά μας υπηρεσίας της Π.Υ Λαμίας, ολοκληρώθηκε μια πολύ δύσκολη επιχειρηση που κράτησε σχεδόν 2 ώρες» περιέγραψε το σκηνικό ο Γιώργος Κρομμύδας.

«Ξέρετε αυτά τα γρανάζια είναι τεράστια. Μιλάμε το μηχάνημα έχει κύκλο που είχε διάμετρο πάνω από 3 μέτρα. Η δύναμη ήταν τεράστια. Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Ο θάνατος δυστυχώς επήλθε ακαριαία» πρόσθεσε ο αξιωματικός της πυροσβεστικής.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Λαμίας.

in,gr

You May Also Like

9 πράγματα που αγοράζαμε μόνο με 500 δραχμές και τώρα θέλουμε μία… περιουσία

Δραχμές: Πώς έγινε η αλλαγή στα ευρώ

Ένστολοι: Το νέο μισθολόγιο φέρνει αυξήσεις κάθε δύο χρόνια

Τι αλλάζει σε Ένοπλες Δυνάμεις, αστυνομία, λιμενικό και πυροσβεστική

Νέα σοκαριστικά βίντεο και ηχητικά από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Η μυρωδιά του θανάτου!

Στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της βρίσκεται η Ολυμπιακή ομάδα κωπηλασίας στη λίμνη Aiguebelette

Τους επτά κωπηλάτες μας επισκέφτηκε η επίτιμη πρόξενος της Ελλάδας στη Λυών κυρία Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου-Φρανκ

“Ο γύρος της Ελλάδας” για το περιβάλλον ξεκινάει!

“Ο γύρος της Ελλάδας” για το περιβάλλον ξεκινάει!

Όλυμπος: Ολοκληρώθηκε η μεταφορά τραυματισμένης ορειβάτισσας

Πρόκειται για 60χρονη Βελγίδα, η οποία έχει τραυματιστεί στο πόδι

Αντώνης Δαγκλής: Ο αιμοσταγής Δράκος με το Πριονί – Έπνιξε τρεις γυναίκες τις τεμάχισε και δεν γλύτωσε ούτε ο ίδιος από τη μανία του

Table of Contents Hide Αντώνης Δαγκλής: Ο αιμοσταγής Δράκος με το Πριονί…