Φρικτός ήταν, σύμφωνα με τον υποδιοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φθιώτιδας ο θάνατος του 62χρονου εργάτη το πρωί της Τρίτης σε εργοτάξιο στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας στη Λαμία.

Όπως περιέγραψε στον Lamia Polis 87.7 ο αξιωματικός της πυροσβεστικής το δυστύχημα συνέβη όταν ο άτυχος εργάτης προσπάθησε να βάλει γράσο σε μεγάλα γρανάζια διαμέτρου τριών μέτρων από μηχανή παρασκευής δομικών υλικών.

Το ρούχο πιάστηκε σε γρανάζια διαμέτρου 3 μέτρων και διαμελίστηκε

Κατά την ίδια μαρτυρία τα γρανάζια έπιασαν κάποιο από τα ρούχα του 62χρονου με αποτέλεσμα το μηχάνημα να τον τραβήξει και να τον διαμελίσει.

Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό

«Περίπου στις 8 το πρωί ειδοποιηθήκαμε σε μια τοπική επιχείρηση στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, ένας εργάτης 62χρονος Έλληνας προσπάθησε να γρασάρει σε τεράστια γρανάζια που φτιάχνουν δομικά υλικά, με μια πρώτη εκτίμηση δικιά μας, κάποιο ρούχο του πιάστηκε στο γρανάζι τον τράβηξε μέσα και δυστυχώς τον διαμέλισε και βρεθήκαμε μπροστά σε ένα αποτροπαίο θέαμα. Με την συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ και της δικιά μας υπηρεσίας της Π.Υ Λαμίας, ολοκληρώθηκε μια πολύ δύσκολη επιχειρηση που κράτησε σχεδόν 2 ώρες» περιέγραψε το σκηνικό ο Γιώργος Κρομμύδας.

«Ξέρετε αυτά τα γρανάζια είναι τεράστια. Μιλάμε το μηχάνημα έχει κύκλο που είχε διάμετρο πάνω από 3 μέτρα. Η δύναμη ήταν τεράστια. Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Ο θάνατος δυστυχώς επήλθε ακαριαία» πρόσθεσε ο αξιωματικός της πυροσβεστικής.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Λαμίας.

in,gr

You May Also Like

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα – Πώς θα κάνουμε τριήμερο

Τι καιρό θα κάνει – Μέχρι πότε θα συνεχιστούν η συννεφιά και οι βροχές

Φρένο στο φωτοβολταϊκό πάρκο στη Φθιώτιδα

Να ακυρώσει τα σχέδια για τη δημιουργία μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στη Φθιώτιδα πέτυχε ομάδα 43 πολιτών

Χαλάνδρι: Σχεδόν τον λίντσαραν – Χαμός με οδηγό που πάρκαρε στη μέση του δρόμου

Προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στο σημείο

Μιχάλης Μυτακίδης: Τους έντεχνους τους φτύνω όλους στα μούτρα, δε θέλω να δω κανέναν τους

«Αν η trap είναι επιλογή του κόσμου σεβαστό – Το έντεχνο είναι…

Ίος: O Μαξ πέθανε στο λιμάνι αφού πέρασε μία μέρα αναζητώντας τον φίλο του

Η νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς των δύο 18χρονων Ιρλανδών αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια των θανάτων τους.

Πάτρα: 30χρονη καταγγέλλει βιασμό από τον εργοδότη της

Πάτρα: 30χρονη καταγγέλλει βιασμό από τον εργοδότη της

Πανεπιστημιακή αστυνομία: Θέατρο διαμαρτυρίας αντί φύλαξης

Τα καλοντυμένα μέλη της πανεπιστημιακής αστυνομίας έστεκαν στο πεζοδρόμιο απέναντι από τις…

Στ. Κασσελάκης στο ΕΡΤNews: Οι ηλικιωμένοι ζουν με συντάξεις πείνας

Η άσκηση οικονομετρίας δεν λύνει το θέμα στη ρίζα του