Μετά από ενέργειες ανθρώπων που βρισκόταν κοντά στον Παύλο Μυροφορίδη, στα πολλά χρόνια της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, αποφασίστηκε να γίνει ένας φιλικός αγώνας στη μνήμη του.

O αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό, ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει 17:00. Στον αγώνα θα αναμετρηθούν η  πρωταθλήτρια ομάδας μας ΦΣ Κοζάνη και μια ομάδας φίλων του Παύλου Μυροφορίδη από τον χώρο του ποδοσφαίρου όλων των επαγγελματικών κατηγοριών.

Οι φίλοι του Παύλου που έως τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι: φίλοι Προπονητές, Νίκος Παπαδόπουλος, Αλέκος Βοσνιάδης, Περικλής Αμανατίδης, Δημήτρης Σπανός, Κώστας Βελιντζέλος, φίλοι ποδοσφαιριστές, Δεληζήσης, Μουμίν, Λώττας, Ιντζόγλου, Ηλιάδης Στέλιος, Κανακούδης, Κάσσος, Κυριακίδης, Καρανίκας, Λαγός, Αλιατίδης, Παναγιωτούδης, Νεμπεγλέρας, Γκόλιας, Αλμπάνης, Γκαραβέλης, Πίτκας Κουτσιανικούλης, Ουνγιαλίδης, Σιατραβάνης, Αγγελούδης, Σημελίδης, Παυλίδης, Μάνιος συμμετέχοντες σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας καθώς θα τιμηθεί η μνήμη του άλλοτε τεχνικού διευθυντή ο οποίος στις 2 Μαΐου 2023 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Ο Παύλος Μυροφορίδης διατέλεσε Τεχνικός Διευθυντής του Άρη Θεσσαλονίκης την περίοδο που βρέθηκε στις χαμηλότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμβάλλοντας στην επιστροφή της ομάδας στη Super League. Παράλληλα, υπήρξε παράγοντας και σε ομάδες, μεταξύ αυτών Εορδαικός, Καλλονή, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και Χανιά.  Θεωρείτε ένας από τους πιο επιτυχημένους Τεχνικούς Διευθυντές στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιας και κατέχει το μοναδικό ρεκόρ, των πέντε ανόδων σε επαγγελματικές κατηγορίες με πέντε διαφορετικές ομάδες, σε λίγα μόλις χρόνια. Επίσης ήταν από τους ανθρώπους ο οποίος βοήθησε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας, να ορθοποδήσουν και να κάνουν καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο αδελφός του Παύλου, Γιάννης Μυροφορίδης και η ομάδα του ΦΣ Κοζάνης γραφείο επικοινωνίας κ. Μανώλη Χατζηνικολάου και τον έφορο κ. Δημήτρη Τράγια. Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος Ζήσης Πιτσιάβας.

Ο φιλικός αυτός αγώνας θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το κοινό της περιοχής, να τιμήσει με την παρουσία του το πρόσωπο του Παύλου Μυροφορίδη αλλά και να δει την πρωταθλήτρια ομάδα του ΦΣ Κοζάνης στον τελευταίο αγώνα, για αυτήν την αγωνιστική περίοδο στην Γ΄Εθνική μιας και από την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην επαγγελματική κατηγορία SL2.

You May Also Like

ΕΠΣ Καστοριάς: Παράταση σχεδόν μίας εβδομάδας για δήλωση συμμετοχής των Κυπελλούχων ΕΠΣ στο Κύπελλο Ελλάδας έδωσε η ΕΠΟ!

ΕΠΣ Καστοριάς: Παράταση σχεδόν μίας εβδομάδας για δήλωση συμμετοχής των Κυπελλούχων ΕΠΣ στο…

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές, καθώς επίσης και τον προπονητή του ομίλου Μιχαηλίδη Νίκο

. Για την προσπάθεια και τις θέσεις που κατέλαβαν, με το τέλος…

Μπαράζ ανόδου: Συντριβή των Γραμμοχωρίων 8-1 στον πρωτοπόρο Αμβρακικό

Γνώρισε βαριά ήττα με το επιβλητικό 8-1

Μη ορθολογική και άδικη για την Ελλάδα και ειδικότερα για τη Δυτική Μακεδονία, θεωρεί ο Γιώργος Κασαπίδης την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο ενεργοποίησης του Μηχανισμού Δίκαιης Μετάβασης

Μη ορθολογική και άδικη για την Ελλάδα και ειδικότερα για τη Δυτική…

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΦΥΡΙΟΥ ΣΒΟΛΙΑΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ»

  Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την εκτέλεση του έργου  «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΦΥΡΙΟΥ…

Μοναδικές στιγμές του τουρνουά φιλίας Ελλάδος 🇬🇷 – Γαλλίας 🇫🇷 στην Αθήνα.

Μοναδικές στιγμές του τουρνουά φιλίας Ελλάδος 🇬🇷 – Γαλλίας 🇫🇷 στην Αθήνα.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ δημιουργεί ευνοϊκό περιβάλλον για επενδύσεις και ανάπτυξη

Ολοήμερη περιοδεία στο Νομό Κοζάνης ως μέλος κυβερνητικού κλιμακίου.Επισκεφθήκαμε την εξαιρετική εξαγωγική…

Να επισπευθούν οι διαδικασίες για εκκρεμείς πληρωμές αποζημιώσεων προηγούμενων ετών ζητά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Να επισπευθούν οι διαδικασίες για εκκρεμείς πληρωμές αποζημιώσεων προηγούμενων ετών ζητά ο…

Νέα πρωτοβουλία εθνικού επιπέδου του Θ. Καρυπίδη, ώστε να λάβουν υπεραξία τα συνέδρια παραγωγικής ανασυγκρότησης

Μια νέα πρωτοβουλία εθνικού επιπέδου ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης,…

Γ. Κασαπίδης: Στηρίζουμε με έργα και πράξεις τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία

Προμήθεια αναβατορίων ΑΜΕΑ