Μετά από ενέργειες ανθρώπων που βρισκόταν κοντά στον Παύλο Μυροφορίδη, στα πολλά χρόνια της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, αποφασίστηκε να γίνει ένας φιλικός αγώνας στη μνήμη του.

O αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό, ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει 17:00. Στον αγώνα θα αναμετρηθούν η  πρωταθλήτρια ομάδας μας ΦΣ Κοζάνη και μια ομάδας φίλων του Παύλου Μυροφορίδη από τον χώρο του ποδοσφαίρου όλων των επαγγελματικών κατηγοριών.

Οι φίλοι του Παύλου που έως τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι: φίλοι Προπονητές, Νίκος Παπαδόπουλος, Αλέκος Βοσνιάδης, Περικλής Αμανατίδης, Δημήτρης Σπανός, Κώστας Βελιντζέλος, φίλοι ποδοσφαιριστές, Δεληζήσης, Μουμίν, Λώττας, Ιντζόγλου, Ηλιάδης Στέλιος, Κανακούδης, Κάσσος, Κυριακίδης, Καρανίκας, Λαγός, Αλιατίδης, Παναγιωτούδης, Νεμπεγλέρας, Γκόλιας, Αλμπάνης, Γκαραβέλης, Πίτκας Κουτσιανικούλης, Ουνγιαλίδης, Σιατραβάνης, Αγγελούδης, Σημελίδης, Παυλίδης, Μάνιος συμμετέχοντες σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας καθώς θα τιμηθεί η μνήμη του άλλοτε τεχνικού διευθυντή ο οποίος στις 2 Μαΐου 2023 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Ο Παύλος Μυροφορίδης διατέλεσε Τεχνικός Διευθυντής του Άρη Θεσσαλονίκης την περίοδο που βρέθηκε στις χαμηλότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμβάλλοντας στην επιστροφή της ομάδας στη Super League. Παράλληλα, υπήρξε παράγοντας και σε ομάδες, μεταξύ αυτών Εορδαικός, Καλλονή, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και Χανιά.  Θεωρείτε ένας από τους πιο επιτυχημένους Τεχνικούς Διευθυντές στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιας και κατέχει το μοναδικό ρεκόρ, των πέντε ανόδων σε επαγγελματικές κατηγορίες με πέντε διαφορετικές ομάδες, σε λίγα μόλις χρόνια. Επίσης ήταν από τους ανθρώπους ο οποίος βοήθησε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας, να ορθοποδήσουν και να κάνουν καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο αδελφός του Παύλου, Γιάννης Μυροφορίδης και η ομάδα του ΦΣ Κοζάνης γραφείο επικοινωνίας κ. Μανώλη Χατζηνικολάου και τον έφορο κ. Δημήτρη Τράγια. Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος Ζήσης Πιτσιάβας.

Ο φιλικός αυτός αγώνας θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το κοινό της περιοχής, να τιμήσει με την παρουσία του το πρόσωπο του Παύλου Μυροφορίδη αλλά και να δει την πρωταθλήτρια ομάδα του ΦΣ Κοζάνης στον τελευταίο αγώνα, για αυτήν την αγωνιστική περίοδο στην Γ΄Εθνική μιας και από την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην επαγγελματική κατηγορία SL2.

You May Also Like

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 11 & 12 Δεκεμβρίου 2021

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 11 & 12 Δεκεμβρίου 2021

Συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ: “Αν όλοι δείξουμε υπευθυνότητα τα πράγματα σύντομα θα πάνε καλύτερα”

Συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ: “Αν όλοι δείξουμε υπευθυνότητα τα πράγματα σύντομα θα πάνε καλύτερα”

Έφυγε από την ζωή ο 53χρονος, με καταγωγή από την Σιάτιστα, που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ – Τέταρτος νεκρός στην Ελλάδα από κορωνοϊό

Έφυγε από την ζωή ο 53χρονος, με καταγωγή από την Σιάτιστα, που…

Τελετή βράβευσης αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

  Τελετή βράβευσης αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Άμεσα να συμπεριληφθούν επιπλέον επαγγελματικοί  κλάδοι στην Τρίτη Δέσμη Μέτρων Στήριξης λόγω του κορωνοϊού που έλαβε η Κυβέρνηση, προτείνει στους αρμόδιους Υπουργούς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας   

Άμεσα να συμπεριληφθούν επιπλέον επαγγελματικοί  κλάδοι στην Τρίτη Δέσμη Μέτρων Στήριξης λόγω…

Σύλλογος Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς: Ποδηλατική εξόρμηση στις Πρέσπες

Την Κυριακή ( 12/06/2016 ) που μας πέρασε ο Σύλλογος Ορεινών Δραστηριοτήτων…

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Υπουργός Σωκράτης Φάμελλος

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Υπουργός…

Σε τροχιά υλοποίησης η επέκταση του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» – Νέα πτέρυγα με υπερσύγχρονο χειρουργικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό

Σε τροχιά υλοποίησης η επέκταση του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» – Νέα πτέρυγα…

Στον Α.Γ.Κ.Σ. Καστοριάς ο Βαγγέλης Σαββόπουλος, “δανεικός” για ένα (1) χρόνο από τον Α. Σ. Νταηλάκη

Ο  Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με…

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Εθνικού ΟΦΠΦ για τη φιλοξενία του ΑΣ Καστοριάς

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Εθνικού ΟΦΠΦ για τη φιλοξενία του ΑΣ Καστοριάς