Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, είχαμε τη χαρά να φιλοξενηθούμε στο χώρο του Εσπερινού Λυκείου Καστοριάς μετά από πρόσκληση της διευθύντριας και του εκπαιδευτικού συλλόγου του σχολείου, για την πραγματοποίηση μια ενημερωτικής συνάντησης προς το μαθητικό και εκπαιδευτικό πληθυσμό αναφορικά με την έμφυλη βία ως καθημερινό, παγκόσμιο φαινόμενο.
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την φιλοξενία καθώς και για την ενεργή συμμετοχή και το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης.
“Η έμφυλη βία ένα καθημερινό, παγκόσμιο φαινόμενο…”
Οι μαθητές – καθηγητές του ΕΣΠ.ΓΕ.Λ. Καστοριάς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής για σύγχρονα θέματα που προβληματίζουν και απασχολούν την κοινωνία μας ενώ χρήσιμες πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με την αντιμετώπιση των περιστατικών δόθηκαν από τα στελέχη του Κ.Σ.Δ.Κ.
Ευχαριστούμε θερμά τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς για την συμμετοχή-στήριξη της εκδήλωσης.
You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…