Σφοδρή κόντρα ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και την Θεοδώρα Τζάκρη στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Casus Belli» του Attica.

Eκφράστηκαν βαρύτατοι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν, κατά τη συζήτηση για τον κατώτατο μισθό και το πόσο τον άφησε η κυβέρνηση Τσίπρα και πόσο τον πήγε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «η πραγματική αύξηση στον κατώτατο μισθό είναι 9,4%», ενώ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, διακόπτοντας την κα Τζάκρη, ανέφερε πως «από το 2019 ο κατώτατος μισθός έχει αυξηθεί 20%».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κυρανάκης ρώτησε την κα Τζάκρη «πόσο παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το βασικό μισθό το 2019;», με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «10% αυξημένο. Μην με διακόπτετε, δεν σας ρώτησα».

«Είστε γελοία. Δεν ξέρετε ούτε μαθηματικά. Είστε θλιβερή. Λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε όλη μέρα» είπε σε εκείνο το σημείο ο κ. Κυρανάκης. Ο παρουσιαστής της εκπομπής διέκοψε και ζήτησε από τον κ. Κυρανάκη να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό. «Κ. Κυρανάκη δεν συμπεριφέρονται έτσι. Να το πάρετε πίσω το “γελοία”. Είναι ανεπίτρεπτο. Είστε προσβλητικός» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Η κα Τζάκρη χαρακτήρισε τον κ. Κυρανάκη «απαράδεκτο, ακροδεξιό και φασίστα» και είπε ότι εάν δεν πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό «γελοία» θα αποχωρήσει από την εκπομπή. Ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε, ωστόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποχώρησε και παρέμεινε στην εκπομπή.

You May Also Like

Ηλίας Κασιδιάρης: Πειθαρχικός έλεγχος για τις αναρτήσεις μέσα από τη φυλακή

Αν και δεν διαθέτει κινητό, δημοσιεύονται μηνύματα στο Διαδίκτυο.

Αλέξης Γεωργούλης: «Θεοποιούμε τον θύτη»

«Έκρηξη» της Λιάνας Κανέλλη για το πώς αντιμετωπίζεται η καταγγέλλουσα

Άγιο Φως: Το Μεγάλο Σάββατο στις 6 μ.μ. φτάνει στην Ελλάδα με ειδική πτήση της Aegean

Θα μεταφερθεί με αεροσκάφη της Aegean και της Olympic Air σε 8 προορισμούς, εντός της ελληνικής επικράτειας

Θεσσαλονίκη: Αγόρι 4,5 ετών κατάπιε μεταλλικό παιχνίδι – Σφήνωσε στον οισοφάγο του

Το παιδί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

Εκλογές 2023: Τι κάνω αν δεν έχω ταυτότητα

Τα τέσσερα έγγραφα που μπορούν να επιδείξουν οι πολίτες στο εκλογικό κέντρο, αντί της ταυτότητας

Στο 31,52% η συμμετοχή στο 80% των εκλογικών τμημάτων

Διευκρινίσεις του υπουργείου Εσωτερικών για την καθυστέρηση που σημειώθηκε σε ό,τι αφορά την επίσημη ενημέρωση