Ανώνυμες καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για υπέρογκα ποσά που είχε χάσει σε τυχερά παιχνίδια ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Στον απόηχο της έρευνας από την αρμόδια αρχή για ξέπλυμα χρήματος και εγκληματική οργάνωση, εις βάρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και συγγενικών του προσώπων, έρχονται στο φως ανώνυμες καταγγελίες από άτομα που ισχυρίζονται ότι ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» έχει χάσει μέχρι και 1,5 εκατ. ευρώ στα «φρουτάκια».

Σύμφωνα με καταγγελία που παραθέτει ο Alpha, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πήγαινε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στη Γλυφάδα. «Ερχόταν εδώ και έπαιζε τακτικά. Μεσημέρι. Κάθε μέρα ήταν εδώ με ένα τζιπ και ένα άτομο αλβανικής καταγωγής. Έπαιζε εδώ, από το 2012. Έβαζε 3.000 ευρώ, έπαιρνε 2.000 ευρώ στο χέρι και τα 1.000 τα έπαιζε στα μηχανάκια κάθε μέρα. Από τότε που τον ξέρω εγώ, έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ. Έπαιζε 2 ευρώ το πάτημα, το μέγιστο ποντάρισμα του μηχανήματος», ανέφερε η καταγγελία κατά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

«Ερχόταν κανονικά (όχι μεταμφιεσμένος). Είχε την εντύπωση ότι αυτή την υπηρεσία που πρόσφερε, ότι τα διαχειριζόταν σωστά και αυτά που περίσσευαν τα ‘παιζε, ποσά μεγάλα» είπε ο άνδρας μιλώντας στον Alpha.

«Κάθε μήνα ξόδευε 50.000 ευρώ από τη κοινωνική κουζίνα» σύμφωνα με καταγγελία ανθρώπου, μέσα από τον «Άλλο Άνθρωπο», που επικαλείται ο Alpha.

Μία άλλη καταγγελία φέρεται να έρχεται από ιδιοκτήτη καταστήματος με τυχερά παιχνίδια, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «Αυτός ο άνθρωπος (Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος) έπαιζε, δεν ήταν ότι του έδινα εγώ κάποια χρήματα. Έπαιζε για να του δίνουμε εμείς κάτι. Για να χτυπάει κάρτα. Έπαιζε κάποια παιχνίδια και πλήρωνε με την κάρτα του. Δεν μπορούσε όποιος μπει, να του δίνω εγώ μετρητά. Δεν του έχω κάνει κάποια εξυπηρέτηση. Πολλές φορές έβαζε την κάρτα του και πλήρωνε το αντίτιμο του ποσού. Ήταν ένας καλός παίκτης».
You May Also Like

Χατζηδάκης: Δεν θα κοπεί το ρεύμα στους φτωχούς αλλά στους στρατηγικούς κακοπληρωτές

Χατζηδάκης: Δεν θα κοπεί το ρεύμα στους φτωχούς αλλά στους στρατηγικούς κακοπληρωτές

Τροχαία: Περισσότερες από 2.000 παραβάσεις το τριήμερο 6-8 Σεπτεμβρίου

Τροχαία: Περισσότερες από 2.000 παραβάσεις το τριήμερο 6-8 Σεπτεμβρίου

Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός της Porsche Cayenne που σκότωσε τον 22χρονο Παναγιώτη

«Μαμά, είπες: Στις 3 θα είμαι πίσω και στις 3 ακριβώς ταξίδεψες για ένα μέρος χωρίς επιστροφή».

Τέμπη: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά μαζί με συντρίμμια, δύο χρόνια μετά

Το πιο σοκαριστικό από τα ευρήματα είχε να κάνει με τον εντοπισμό βιολογικού υλικού, που εντόπισαν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Πρόεδρος Αστυνομικών Λάρισας: Για τρεις γκλοπιές στη Νέα Σμύρνη απολογούμαστε στο απλυταριό

Πρόεδρος Αστυνομικών Λάρισας: Για τρεις γκλοπιές στη Νέα Σμύρνη απολογούμαστε στο απλυταριό

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε σε βάρος 81χρονης ημεδαπής, στην πόλη της Καστοριάς

54χρονος είχε προβεί σε χρηματικές αναλήψεις από την τραπεζική κάρτα της 81χρονης

Σημαντικά αυξημένο το νέο fuel pass: Πάνω από 50€, ξεπέρασε τα 2,5€ η βενζίνη

Το νέο fuel pass που θα δοθεί τον Ιούλιο αναμένεται να είναι…

Εκρηξη τζίρου την Black Friday: Τα «σήκωσαν» όλα οι Ελληνες καταναλωτές – Τέταρτοι ανάμεσα σε 55 χώρες

Απογειώθηκε ο τζίρος την περίοδο της “Black Friday 2018”, εκτιμούν οι έμποροι…

Τσουνάμι… καταγγελιών στο MyCoast για τις παραλίες στη Χαλκιδική

Πρώτη και με διαφορά από την υπόλοιπη χώρα

Κορονοϊός: Η Τουρκία ανακοίνωσε δικό της εμβόλιο με τυμπανοκρουσίες Ερντογάν

Κορονοϊός: Η Τουρκία ανακοίνωσε δικό της εμβόλιο με τυμπανοκρουσίες Ερντογάν