Ο υπουργός Υγείας απάντησε σε ραδιοφωνική τοποθέτηση του βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για την ακροδεξιά στην Ελλάδα

Κόντρα Δουδωνή - Γεωργιάδη: «Η ακροδεξιά κυβερνάει στην Ελλάδα» - «Πώς εσείς οι υπερευαίσθητοι συγκυβερνήσατε με ακροδεξιούς;»
Απάντηση στον Παναγιώτη Δουδωνή, ο οποίος, στη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης χαρακτήρισε τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη σαν «τους πιο γνωστούς ακροδεξιούς στην Ελλάδα» έδωσε ο υπουργός Υγείας.

Συγκεκριμένα, σε τοποθέτησή του για την ακροδεξιά, ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Να πούμε λίγο και για την ακροδεξιά, έτσι; Βγαίνει ο κ. Βορίδης και λέει πως ανεβαίνει η ακροδεξιά. Ποιος είναι ο πιο γνωστός ακροδεξιός στην Ελλάδα; Ο Βορίδης. Ποιος είναι o δεύτερος πιο γνωστός; Ο Γεωργιάδης. Συγγνώμη, για ποια άνοδο συζητάμε ότι θα έρθει στη χώρα μας; Η ακροδεξιά κυβερνάει στην Ελλάδα».

Η απάντηση Γεωργιάδη ήρθε μέσω ανάρτησης στο X, στην οποία έγραψε: «Δηλαδή αγαπητέ κύριε Δουδωνή όταν ο τότε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μας δέχθηκε στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, δεχθήκατε εσείς οι υπερευαίσθητοι να συγκυβερνήσετε με τους δύο πιο γνωστούς ακροδεξιούς της Χώρας; Και όταν μετά συγκυβερνήσαμε με τον επόμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο επίσης; Πολλή παρέα με την Ακροδεξιά κάνατε… Άλλη μία ντροπιαστική ανάρτησή σας…».

https://www.protothema.gr/

You May Also Like

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Πώς επηρεάζει ο κορονοϊός – Τι θα γίνει με τους δικαιούχους

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Πώς επηρεάζει ο κορονοϊός – Τι θα γίνει…

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Emmanuel Macron

  Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας…

Γιώργος Παπαδάκης – Αποχώρησε από την εκπομπή του – Χαμός στο «Καλημέρα Ελλάδα»

  Γιώργος Παπαδάκης – Αποχώρησε από την εκπομπή του – Χαμός στο…

Αλόννησος: Ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη παντρεύτηκε στον βυθό

«Ατραξιόν» του νησιού οι υποβρύχιοι γάμοι

Σταρ Ελλάς / Αποχώρησε από το «Μις Υφήλιος» με μήνυμα στήριξης στην Παλαιστίνη

«Η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για…

Γλυπτά του Παρθενώνα: Γέμισε το Ηρώδειο στη συναυλία-«μήνυμα» για την επιστροφή τους – Δείτε φωτογραφίες

Γλυπτά του Παρθενώνα: Γέμισε το Ηρώδειο στη συναυλία-«μήνυμα» για την επιστροφή τους…

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ηγετικό προβάδισμα για Ν. Ανδρουλάκη – Ο Γ. Παπανδρέου στον β’ γύρο

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ηγετικό προβάδισμα για Ν. Ανδρουλάκη – Ο Γ. Παπανδρέου στον…

ΣΥΡΙΖΑ – Καταγγελίες για τις ανεξαρτητοποιήσεις: «Στίγμα αποστασίας και σχέδιο διαπλοκής»

Ενωτικοί οι 4 υποψήφιοι πρόεδροι