Σοκ έχει προκαλέσει στα Κύθηρα η είδηση της αυτοκτονίας του προέδρου της τοπικής κοινότητας Καραβά, Κοσμά Τζωρτζόπουλου, λίγη ώρα μετά από ένα σοβαρό περιστατικό με τον επικεφαλής της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας για ζητήματα της κοινότητας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας το μεσημέρι της Πέμπτης (19.12.24) δέχθηκε επίθεση στα Κύθηρα από τον πρόεδρο της κοινότητας, με αποτέλεσμα από το επεισόδιο να τραυματιστεί τόσο ο ίδιος και η σύζυγός του, όπως αναφέρει το kythera.news.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Κυθήρων.

Μετά το περιστατικό ο πρόεδρος της κοινότητας μετέβη στην περιοχή της Πλατείας Άμμου, όπου και έβαλε τέλος στη ζωή του.  Αργότερα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Δεν αντέχω άλλο να πολεμώ»

Αστυνομικός που τον γνώριζε, είχε δεχτεί λίγο νωρίτερα μήνυμα στο κινητό του, το οποίο φέρεται να έγραφε μεταξύ άλλων:

«Δεν αντέχω άλλο να πολεμώ για αυτά (σ.σ. για τα θέματα του νησιού). Συνεχίστε εσείς τους αγώνες μας».

Κάτοικοι του Καραβά ανέφεραν στο kythera.news πως υπήρχαν διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών που αφορούσαν σε ζητήματα της κοινότητας, ενώ χαρακτηρίζουν τοξικό των κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών.

Η τελευταία του ανάρτηση

Ο πρόεδρος της κοινότητας, λίγες ημέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, είχε κάνει μία ανάρτηση στο Facebook στην οποία άφηνε αιχμές για την κριτική που ασκείται στο νησί.

Ο ίδιος αναφερόταν σε ένα πρόβλημα με διαρροή νερού στην περιοχή Καραβά.

«Προς ενημέρωση κατοίκων: Η Διαρροή νερού λοιπόν έξω από τις τουαλέτες στον Καραβά επισκευάστηκε, όσο και για το οδοιπορικό του Adelinfm Radiofono Kythera στα Μαυρογιωργιάνικα και τις φωτογραφίες με την Σημαία, μπορεί να ήταν στο έλεος του καιρού η σημαία αλλά δεν αποκλείεται να έβαλε κάποιος το χεράκι του γιατί όταν είναι ψηλά και ανεμίζει δεν αρέσει και πολύ….. έγραφε χαρακτηριστικά.

Κύθηρα: Σοκ με την αυτοκτονία του προέδρου της κοινότητας – Ο καβγάς, η τελευταία του ανάρτηση και το μήνυμα σε αστυνομικό

«Με αυτά και με αυτά ασχολούμαστε με γελοία πράγματα όταν το νησί βουλιαμπλέει στα προβλήματα και άλλοι σε γράφουν και άλλοι σε κυνηγούν……», είχε συμπληρώσει.

Πηγή φωτογραφίας / Facebook / Kosmas Tzortzopoulos

https://gnomip.gr/

You May Also Like

Απλήρωτο το 80% των προστίμων, κίνημα «δεν πληρώνω» και για τον κορονοϊό

Απλήρωτο το 80% των προστίμων, κίνημα «δεν πληρώνω» και για τον κορονοϊό…

Κορωνοϊός-Βόλος: Άνοιξε την καφετέρια και σέρβιρε πελάτες στα τραπέζια

Κορωνοϊός-Βόλος: Άνοιξε την καφετέρια και σέρβιρε πελάτες στα τραπέζια

ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδης: Συμψηφίζονται τα τέλη εκτίμησης του ΕΛΓΑ για τους πληγέντες αγρότες του φαινομένου «Ιανός»

ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδης: Συμψηφίζονται τα τέλη εκτίμησης του ΕΛΓΑ για τους πληγέντες…

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα στη Πέλλα – Αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο (ΕΙΚΟΝΕΣ).

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε έξω από την Αριδαία Πέλλας.

Πάνε για άνοιγμα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ: Το σχέδιο για να ξαναρίξουμε δελτία

Την πρόταση για το πως μπορούν να λειτουργούν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ αποκάλυψε…

Θ. Καράογλου: «Στεκόμαστε εμπράκτως δίπλα σε εργαζόμενους, επαγγελματίες, ανέργους και επιχειρήσεις»

Θ. Καράογλου: «Στεκόμαστε εμπράκτως δίπλα σε εργαζόμενους, επαγγελματίες, ανέργους και επιχειρήσεις»

Πέθανε ο ιδιοκτήτης των σούπερ μάρκετ Κρητικός

Πέθανε ο ιδιοκτήτης των σούπερ μάρκετ Κρητικός

Επιστολή στον Μητσοτάκη απο καλλιτέχνες και ανθρώπους των ΜΜΕ – Ζητούν νομοσχέδιο από το ΥΠΕΣ για τα ζώα συντροφιάς

Επιστολή στον Μητσοτάκη απο καλλιτέχνες και ανθρώπους των ΜΜΕ – Ζητούν νομοσχέδιο…

Σάκης Αρναούτογλου: Άνοιξη με 20 βαθμούς και αλλαγή με χιόνια και κάτω από 1.000 μ.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού Απότομη αλλαγή στο σκηνικό του καιρού αναμένεται τις επόμενες…