Ο Λάκης Γαβαλάς επανήλθε με νέα τοποθέτηση επί του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Καλεσμένος στην εκπομπή «EQ» ο σχεδιαστής εξέφρασε την ενόχλησή του που «ξαφνικά όλοι θέλουν να γίνουν γονείς» και τόνισε ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε να μεγαλώσει ένα παιδί που δεν θα είχε μητέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: «Φυσικά και είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Την δέχομαι ανάλογα με το lifestyle, τις ανάγκες για να έχει κάποιος οικογένεια και το κατά πόσο θα καθοδηγήσει κάποιον ώστε από έμβρυο να τον κάνει μεγάλο άνθρωπο, μορφωμένο, σε έναν κόσμο που είναι ήδη πολύ περίεργος. Άρα λοιπόν εάν μιλάμε για μια υιοθεσία, γιατί θεωρούμε ότι εκείνη τη στιγμή έχουμε έναν σύντροφο που θα είναι η υπόλοιπη μας ζωή αλλά τα δεδομένα λένε ότι δεν θα είναι, είναι κρίμα να φέρνουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας όταν δεν θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε αυτές που είναι οι ανάγκες του για να μεγαλώσει και να γίνει άνθρωπος σωστός».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως: «Τώρα όμως η παρένθετη μητέρα, όλο αυτό το πράγμα… Ότι συμφωνώ για την υιοθεσία, ναι, για τους άλλους βεβαίως. Εγώ όμως δεν θα είχα ένα παιδί το οποίο δεν θα μπορούσε να πει “μαμά” ή οτιδήποτε. Όχι, γιατί είναι ή δεν είναι μοντέρνοι ή τι θα πει στο σχολείο. Για το θέμα το φυσιολογικό κατά κάποιο τρόπο. Ας καταλαγιάσουμε όμως. Νομίζω ότι αυτό το πράγμα που ξαφνικά όλοι αισθάνονται ότι θέλουν να γίνουν γονείς, πάλι με ενοχλεί και με εκνευρίζει. Οι περισσότεροι δεν είναι ικανοί για να είναι γονείς με οποιοδήποτε τρόπο, είτε είναι ετερόφυλοι είτε είναι ομόφυλοι».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε στη συνέντευξη: «Εγώ είμαι ένας μεγάλος άνθρωπος που ευτυχώς μεγάλωσα ανίψια και όχι τα δικά μου παιδιά, που θα ήθελα πάρα πολύ να έχω, αλλά και αυτό το πράγμα συνέχεια να τα αναφέρουμε τα παιδιά… Ότι είναι καλό, δεν είναι καλό, είναι σωστό, δεν είναι σωστό και όλο αυτό το πράγμα με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση».

https://www.protothema.gr/

You May Also Like

10 χρήσιμες απαντήσεις για την επαναλειτουργία σχολείων και τα self test

10 χρήσιμες απαντήσεις για την επαναλειτουργία σχολείων και τα self test

Ο άντρας που αλλάζει δύο λάμπες τον χρόνο και βγάζει 40.000 ευρώ

Κάνει ένα ιδιαίτερο επάγγελμα, βγάζοντας τα προς το ζην αλλάζοντας δύο λάμπες το χρόνο.

Αράχωβα: Η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Όλιβερ υποστηρίζει ότι έχει φωτογραφίες «που τον δείχνουν με συγκεκριμένο άτομο» (Βίντεο)

Οι φωτογραφίες που θα φέρει στο φως η δικηγόρος του ιδιοκτήτη

Μέλη τοπικής «μαφίας» οι απαγωγείς Λεμπιδάκη: Ζούσαν σε ακτίνα 10χλμ.

Οι οχτώ συλληφθέντες ήταν από χωριά του Ρεθύμνου – Είχαν κάνει πρόβες…

 Ψηφίστηκε ο 3ος Αντικαπνιστικός Νόμος από τη Βουλή των Ελλήνων

 Ψηφίστηκε ο 3ος Αντικαπνιστικός Νόμος από τη Βουλή των Ελλήνων

ΟΗΕ: Ποιες 5 χώρες ψήφισαν κατά της καταδίκης της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία

Μόλις 5 χώρες τάχθηκαν κατά της καταδίκης της Ρωσίας στη Γενική Συνέλευση…

Κρήτη: Αγοράκι που πάσχει από καρκίνο εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του

Κρήτη: Αγοράκι που πάσχει από καρκίνο εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του

Ένα παραδοσιακό αρχοντικό του 1863 στα Ζαγοροχώρια μετατράπηκε σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο

Ένα παραδοσιακό αρχοντικό του 1863 στα Ζαγοροχώρια μετατράπηκε σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο

Οι φόροι τιμωρούν οικογένειες με παιδιά

O εργαζόμενος στην Αυστρία διασφαλίζει αύξηση 30% στον καθαρό μισθό του από τη στιγμή που θα αποκτήσει το δεύτερο παιδί του

Οργή για γκρουπ βολιωτών που αγνόησε τα μέτρα και πήγε εκδρομή στην Τουρκία

Οργή για γκρουπ βολιωτών που αγνόησε τα μέτρα και πήγε εκδρομή στην…