Στην κοινή συνάντηση των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ινδίας με πενταμελή κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία από τα δύο Κοινοβουλευτικά Σώματα και όλα τα πολιτικά κόμματα της Ινδίας και επικεφαλής την κ. Kanimozhi Karunanidhi -παρουσία του Πρέσβη της Ινδίας στην Ελλάδα κ. Rudrendra Tandon και του πρώην Πρέσβη της Ινδίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και Αναπληρωτή Μόνιμου Αντιπροσώπου στα Ηνωμένα Έθνη κ. Manjeev Singh Puri- παραβρέθηκε η Βουλευτής Καστοριάς και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ελλάδας- Ινδίας Μαρία Αντωνίου.

Η κ. Αντωνίου -η οποία είχε νωρίτερα και κατ’ ιδίαν εθιμοτυπική συνάντηση με τον Εξοχότατο Πρέσβη κ. Tandon- έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Ινδίας υπογράμμισα τις άριστες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ινδίας. Σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί δυναμικά σε πολλαπλά επίπεδα και έχουν επισφραγιστεί μέσα από την ανταλλαγή επίσημων επισκέψεων των Πρωθυπουργών των δύο χωρών κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων ετών. Οι λαοί μας διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας και αμοιβαίας συνεργασίας, στηριζόμενοι στην κοινή τους πολιτιστική κληρονομιά — δύο πανάρχαιοι πολιτισμοί με διαρκές και ουσιαστικό αποτύπωμα στη σύγχρονη εποχή.»

 

You May Also Like

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού στις 11/9/2017

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017, και ώρα 20:30 στο Δημαρχείο του Δήμου…

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιούλιο του έτους 2025

Το μήνυμα του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη με αφορμή τον ένα χρόνο από τη νίκη του Συνδυασμού “ώρα για δουλειά”

Το μήνυμα του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη με αφορμή τον ένα χρόνο…

Νέες αρχαιολογικές θέσεις και σημαντικά ευρήματα από τις ανασκαφές για τον ΤΑΡ στην Κεντρική Μακεδονία

Νέες αρχαιολογικές θέσεις και σημαντικά ευρήματα  από τις ανασκαφές για τον ΤΑΡ…

Η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας για το τροχαίο με τον νεκρό οδηγό ταξί από την Καστοριά

  Η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας για το τροχαίο με τον νεκρό…

Νεότερες αποφάσεις εξέδωσε το ΥπΑΑΤ για την μετακίνηση αιγοπροβάτων λόγω επιζωοτίας πανώλης μικρών μηρυκαστικών.

Νεότερες αποφάσεις εξέδωσε το ΥπΑΑΤ για την μετακίνηση αιγοπροβάτων λόγω επιζωοτίας πανώλης μικρών μηρυκαστικών.

Μ. Αντωνίου: «Έχω αποδείξει στην πολιτική μου πορεία ότι πάνω από οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία και πολιτική σκοπιμότητα βάζω το καλό και το συμφέρον του τόπου μου, της Καστοριάς και των πολιτών της»

Μ. Αντωνίου: «Έχω αποδείξει στην πολιτική μου πορεία ότι πάνω από οποιαδήποτε…

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών σε περιοχή του ορεινού όγκου της Καστοριάς για παράνομη συλλογή ποσότητας αρωματικού-θεραπευτικού φυτού

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών σε περιοχή του ορεινού όγκου της Καστοριάς για παράνομη…

17/4/24 Ημερίδα: Διερεύνηση παραγόντων προσδιορισμού ιδιαίτερης γεωγραφικής προέλευσης του Μελιού της Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα υπάρχει έκθεση προϊόντων από το μελισσοκομικό σύλλογο Καστοριάς.