Μαρίνα Σάττι: Για πρώτη φορά ερμηνεύει live το «ZARI» – Το βίντεο θυμίζει πανηγύρι σε χωριό

Copyright: ert.gr
Copyright: ert.gr

 

Στα πλαίσια του «Eurovision… A Little Bit More» αναρτήθηκε στο YouTube μία live unplugged εκδοχή του τραγουδιού «ZARI». Στο βίντεο, η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στην αυλή ενός σπιτιού και διασκεδάζει μαζί με άλλους τραγουδώντας και χορεύοντας.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στους επίσημους λογαριασμούς του διαγωνισμού στα social media δημοσιεύονται μια σειρά από βίντεο των εκπροσώπων των διαγωνιζόμενων χωρών, οι οποίοι ερμηνεύουν ζωντανά τις συμμετοχές τους, γνωστές διασκευές, ακόμη και ρεμίξ.

Το «ZARI» έγινε διπλά πλατινένιο

Σε μόλις έναν μήνα από την κυκλοφορία του, το «ZARI» έγινε διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα. Η Μαρίνα Σάττι πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Το «ZARI» είναι ένα τραγούδι που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, με τους στίχους να μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Το «ZARI» που κυκλοφορεί στις ψηφιακές και streaming πλατφόρμες έχει σχεδόν αγγίξει τα 7.000.000 streams στο Spotify, λαμβάνοντας διπλά πλατινένια απονομή σε μόλις 1 μήνα από την κυκλοφορία του. Παράλληλα, οι προβολές του official video ξεπερνούν μέχρι στιγμής τις 11 εκατομμύρια – αριθμός ρεκόρ για ελληνική συμμετοχή στην ιστορία του θεσμού.

Τη μουσική «ZARI» υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

You May Also Like

Δυνατότητα ανάκλησης ή τροποποίησης της σύμβασης ένταξης στο Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του ΠΑΑ 2014 – 2020

Το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει ότι οι ενταγμένοι δικαιούχοι στο Μέτρο 11 «βιολογικές καλλιέργειες»,…

Αλλαγή ώρας 2017: Πότε έρχεται η χειμερινή ώρα;

Αλλαγή ώρας 2017: Πότε έρχεται η χειμερινή ώρα;

ΔΕΗ: Έρχονται νέα τιμολόγια – Ποιοι καταναλωτές θα λάβουν φθηνότερους λογαριασμούς

ΔΕΗ: Έρχονται νέα τιμολόγια – Ποιοι καταναλωτές θα λάβουν φθηνότερους λογαριασμούς

Απροστάτευτη η Θεσσαλία: Τα αναχώματα που κατέρρευσαν στον «Daniel» δεν ξαναφτιάχτηκαν

Το νερό σε κάποια σημεία φτάνει τα 4 μέτρα

Αμερικανικές εκλογές 2024: Μητσοτάκης για νίκη του Τραμπ: «Η Ελλάδα προσβλέπει στην περαιτέρω εμβάθυνση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη του στις εκλογές των ΗΠΑ

Ξέσπασμα Τσιτσιπά : Όποιος δεν έχει ζωή, ασχολείται με τη ζωή των άλλων

«Λυπάμαι όσους με σχολιάζουν» πρόσθεσε ο έλληνας τενίστας

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη : Πωλούνται όσο-όσο επιχειρήσεις ετών

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη : Πωλούνται όσο-όσο επιχειρήσεις ετών

Έρχονται τα πρώτα ψηφιακά ATM στην Ελλάδα

Έρχονται τα πρώτα ψηφιακά ATM στην Ελλάδα

«Nα σπάσει τώρα ο κουμπαράς να στηριχθεί η οικονομία» 

«Nα σπάσει τώρα ο κουμπαράς να στηριχθεί η οικονομία»

Βορίδης: Δε θέλουμε καρτελοποίηση στην αγορά ρεύματος

”Το γεγονός ότι μπορεί να αλλάζουν οι τιμές δεν σημαίνει υποχρεωτικά καρτελοποίηση.”