Μια ακόμα διάκριση έρχεται να προστεθεί για το σύλλογό μας με την κλήση τριών αθλητών για συμμετοχή στο Final 4 μικτών ενώσεων U16 (γεν. 2007) με την μικτή ομάδα Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ./Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ.

Το Final 4 θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαρτίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ στην Αθήνα.

Οι αθλητές του συλλόγου που κλήθηκαν να συμμετάσχουν είναι οι: Μονοβασίλης Αλέξανδρος, Ντόντης Παναγιώτης και Στεφανής Γεώργιος.

Η επιλογή των τριών αθλητών από τον σύλλογο, μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους ίδιους αλλά και για όλη την οικογένεια του Α.Σ. Καστοριάς και φυσικά για τους προπονητές, τον γυμναστή, τους συμπαίκτες τους και την διοίκηση!

Για τους ίδιους τους αθλητές η διάκριση αυτή είναι η ανταμοιβή του συστηματικού προγράμματος προπονήσεων που ακολουθούν καθημερινά και με πολύ διάθεση, για ένα άθλημα που αγαπούν ιδιαιτέρως!

Η συμμετοχή αυτή θα τους αποφέρει επιπλέον εμπειρίες που θα φανούν πολύ χρήσιμες στους ίδιους και την ομάδα τους!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου μας καθώς και στην ομάδα που θα εκπροσωπήσουν αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες!

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τουρνουά θα παραβρεθούν  οι Τεχνικοί Διευθυντές του Προγράμματος Ανάπτυξης, Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής, ο σύμβουλος του Προγράμματος Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς και η πλειοψηφία των Περιφερειακών και Εθνικών Προπονητών της ΕΟΚ.

 

Α. Σ. Καστοριάς

 

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.