Χαμός στην Καστοριά, με τη νέα διπλή μεταγραφική επιτυχία της ομάδας. Συγκεκριμένα οι “γουναράδες”, συμφώνησαν με τον Βασίλη Μηλιάτη και τον Θόδωρο Τσόπρα, οι οποίοι επιστρέφουν, μετά από ένα χρόνο, στα “πάτρια εδάφη”. Η επικείμενη επιστροφή των δύο ποδοσφαιριστών ήταν ένα “κρυφό μυστικό”, στα ποδοσφαιρικά στέκια της Καστοριάς. Κάτι, το οποίο έγινε πραγματικότητα, πριν από λίγο, χάρη στην επιμονή και την υπομονή της διοίκησης της ομάδας,  η οποία, εκτός των άλλων, είχε να αντιμετωπίσει το ενδιαφέρον, για τους δύο ποδοσφαιριστές, κάποιων ομάδων μεγαλυτέρων κατηγοριών.


Η χαρά της διοίκησης της Καστοριάς, μετά την ολοκλήρωση της διπλής αυτής μεταγραφής είναι τεράστια, αν αναλογισθεί κανείς ότι και τα δύο παιδιά, που αγωνίζονταν πέρυσι στην Δόξα Κορησού, είναι αυθεντικά ταλέντα και το νεαρό της ηλικίας τους, δίνει υπόσχεση για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον.


Ο Βασίλης Μηλιάτης είναι γεννημένος στις 23/07/1996, έχει ύψος 1.75 m, βάρος 73 Kgr  και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.


Ο Θόδωρος Τσόπρας, είναι γεννημένος στις 23/12/1996, έχει ύψος 1.81 m, βάρος 65 Kgr και αγωνίζεται τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής , οι δύο ποδοσφαιριστές Βασίλης Μηλιάτης και Θόδωρος Τσόπρας έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΑΤΗΣ: “Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα να ανήκω και πάλι στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς. Έρχομαι στην ομάδα με την πεποίθηση ότι θα συνδράμω κι εγώ από την πλευρά μου, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου, για να επιστρέψει η Καστοριά και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Η Καστοριά έχει υψηλούς στόχους για φέτος και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να τους πετύχει”.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΠΡΑΣ: “Είμαι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφω στην Καστοριά και είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα ξαναφορέσω την ιστορική της φανέλα. Η ομάδα μας έχει υψηλούς στόχους για φέτος και εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνουν αυτοί οι στόχοι πραγματικότητα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Γι’ αυτό δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα

Ο Σταύρος Κοντονής βρίσκεται στο ταξίδι της επιστροφής από το Ρίο και…

Στη Σερβία οι αθλήτριες της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς

Στο Κόσεριτς της Σερβίας βρέθηκαν για 10 ημέρες οι 18 αθλήτριες της…

Μνημόνιο Συνεργασίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για υγειονομική κάλυψη, πρωτοβάθμια περίθαλψη, υποστήριξη και εκπαίδευση σε όλες τις δράσεις της ΓΓΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για υγειονομική…

Η Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς δημιουργεί Μητρώο Προπονητών

Η Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς με γνώμονα την περεταίρω ανάπτυξη του αθλήματος στην…

Β’ Εθνική Πινγκ – Πονγκ: Δυο νίκες και μια ήττα για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Το Σαββατοκύριακο 21-22/11/2015 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ανδρών…

Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς Η Επιτροπή Υποδομών Στατιστικής και Ανάπτυξης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς, καλεί τους εκπροσώπους και τους προπονητές όλων των σωματείων που έχουν τμήματα Υποδομής, να βρίσκονται στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30. Στη συγκέντρωση αυτή θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα στα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα, στις κατηγορίες Κ-14 (Παίδων) Oρίζοντες & ART BOX και Κ-12 (Προ Παίδων) VELLE TRAVEL για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, καθώς και ο προγραμματισμός για ενδεχόμενη διοργάνωση τουρνουά υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. για τις ηλικίες Κ-6, Κ-8, Κ-10, σύμφωνα με την ενιαία ηλικιακή κατηγοριοποίηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι και προπονητές των ομάδων υποδομής να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Η κοινή ονομασία σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής ευθύνης των Ε.Π.Σ. θα δώσει τέλος στην κατά το δοκούν ονοματοδοσία των διοργανώσεων αυτών (π.χ. Babini, έφηβοι, νέοι κτλ.) και εκτιμάται ότι θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην διαδικασία εκπαίδευσης. Ειδικότερα, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 οι κύριες κατηγορίες- ονομασίες των πρωταθλημάτων υποδομής και οι ηλικίες των παικτών που μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτές, διαμορφώνονται ως εξής: Κ-16: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2003 και νεότεροι. Κ-14: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2005 και νεότεροι. Κ-12: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2007 και νεότεροι. Κ-10: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2009 και νεότεροι. Κ- 8: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2011 και νεότεροι. Κ- 6: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2013 και νεότεροι.

Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Στο τέταρτο δεκάλεπτο «καθάρισε» ο Α.Σ. Καστοριάς

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΣ Καστοριάς μπροστά στο κοινό του επικρατώντας…

Γ’ Εθνική: Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα του 3ου ομίλου, που συμμετέχει ο Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, για την περίοδο 2017-2018

Γ’ Εθνική: Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα του 3ου ομίλου, που συμμετέχει ο…