Την Κυριακή 4/2/2024 πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα το περιφερειακό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων Βόρειας Ελλάδας όπου συμμετείχαν 55 αθλητές και 21 αθλήτριες από 16 συλλόγους από την Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία διεκδικώντας τις 11 προκρίσεις στα αγόρια και τις 9 στα κορίτσια για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην Βόρεια Ελλάδα.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στους εφήβους: με τον Παπαδόπουλο Δημήτρη, τον Τοκατλίδη Φώτη, τον Σκρέκα Ζήση και στις νεάνιδες με την Πληκαδίτη Θεοδώρα.

Όλα τα καστοριανά παιδιά του Κένταυρου αγωνίστηκαν πολύ καλά δείχνοντας ότι γίνεται καλή δουλειά στον καστοριανό σύλλογο. Ο Σκρέκας και η Πληκαδίτη αποκλείστηκαν στην φάση των ομίλων, ο Παπαδόπουλος στην 28άδα ενώ ο Τοκατλίδης παίζοντας εξαιρετικό πινγκ πονγκ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων αφού κατατάχθηκε στην 5η θέση (παρότι είναι παίδας και αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία ενώ ξεκίνησε το τουρνουά ως 27ος).

Αυτήν η πρόκριση είναι η δεύτερη συνεχόμενη για τον Τοκατλίδη στην φετινή χρονιά καθώς πριν από δυο εβδομάδες είχε πάρει την πρόκριση για την τελική φάση των παίδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά όπου αθλητής του Κένταυρου Καστοριάς προκρίνετε σε τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων.

You May Also Like

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Η Πεντάβρυσος αξίζει ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Η Πεντάβρυσος αξίζει ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας

2η θέση στον Πανελληνιο Διαγωνισμό του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ)

Πανελλήνια διάκριση για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς

Ήττα-αποκλεισμός για τον Παναργειακό

Την ήττα που σημαίνει και τον αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλλου…

Ανακοίνωση για υποβολή αιτήσεων για τις δράσεις 3.1 «Αντικατάσταση κυψελών» και 3.2 «Οικονομική Στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»

Σύμφωνα με το αρ.πρωτ. 89939/5896/24-05-2017 έγγραφο της ΔΑΟΚ Καστοριάς, ενημερώνονται οι Μελισσοκόμοι…

Δομές Ψυχολογικής Υποστήριξης Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Δομές Ψυχολογικής Υποστήριξης Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Την προσφορά του Νεστορίου στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα τίμησε ο Δήμος Νεστορίου

Στεφάνι στην μνήμη όσων αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας.

Συνεχίζεται το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Καστοριάς

Συνεχίζεται το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Καστοριάς