«Κόκκινη κάρτα» έβγαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρώην βουλευτή Κοζάνης της ΝΔ Γιώργο Αμανατίδη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ στη Δυτική Μακεδονία!

Υποψήφιος, δηλαδή, απέναντι στον νυν «γαλάζιο» περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος έχει λάβει το χρίσμα από την Πειραιώς να είναι και πάλι ο «επίσημος» υποψήφιος!

Είναι σαφές πως η διαγραφή Αμανατίδη γίνεται για δυο κυρίως λόγους:

Πρώτον, για να αποθαρρυνθούν άλλα «γαλάζια» στελέχη να κατεβάσουν» αντάρτικα» ψηφοδέλτια.

Και, δεύτερον, γιατί ο Γιώργος Κασαπίδης κινδυνεύει να μην επανεκλεγεί, εφόσον ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στηρίξουν από κοινού την υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζεμπελιάδου.

ΥΓ: Την ίδια στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαγράφει τον Γιώργο Αμανατίδη, επαναφέρει στη ΝΔ τον Πέτρο Δούκα και κυρίως τον Δημήτρη Καμπόσο! Αριστείες!

Β. Σκ.

Πηγή;ieidiseis.gr

You May Also Like

20 από τις καλύτερες φωτογραφίες από το αρχείο του National Geographic

20 από τις καλύτερες φωτογραφίες από το αρχείο του National Geographic

H παράταξη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» ανακοίνωσε τα επόμενα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο

Τρεις νέοι υποψήφιοι από Καστοριά

Γρεβενά: Εντοπίστηκε νεκρός ο 69χρονος αγνοούμενος

Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος που είχε εξαφανιστεί πριν από ένα μήνα σε περιοχή κοντά στα Γρεβενά.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Αναστέλλεται η λειτουργία του εργοταξίου της Μονάδας V της ΔΕΗ για 30 ημέρες

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Αναστέλλεται η λειτουργία του εργοταξίου της Μονάδας V της…

Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή από αγρόκτημα σε περιοχή της Κοζάνης

Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή από αγρόκτημα σε περιοχή της Κοζάνης

Ομόφωνη η έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο, της υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία» του έργου «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ »

  Ομόφωνη η έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο, της υποβολής πρότασης στο…