Με τέσσερα χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς από το 90ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που έγινε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Τα Καστοριανά κουπιά έδωσαν δυναμικό παρόν συμμετέχοντας με μια φερέλπιδα αποστολή νεαρών αθλητών και αθλητριών στην πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος υπό την τεχνική καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή της αγωνιστικής ομάδας κου Τάσου Λαπίκωφ. Την αποστολή συνόδευε ο πρόεδρος του ΝΟΚ κος Παναγιώτης Μητρούδης και ο έφορος κωπηλασίας κος Λάκης Συρινίδης.

Ο τελικός απολογισμός για τον ΝΟΚ είναι τέσσερα συνολικά χάλκινα μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα:

  • Γεώργιος Γεωργίου και Παναγιώτης Φωτιάδης τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ εφήβων.
  • Παναγιώτης Φωτιάδης, Γεώργιος Γεωργίου, Μηνάς Φίλιος και Κωνσταντίνος Κωστάρας τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ εφήβων.
  • Αρχοντία Δημητρίου και Βικτώρια Λαπίκωφ τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ γυναικών.
  • Μηνάς Φίλιος, Γεώργιος Γεωργίου, Παναγιώτης Φωτιάδης και Θεόδωρος Λαπίκωφ τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ ανδρών.

Επίσης πολύ καλές εμφανίσεις στους μεγάλους τελικούς των αγωνισμάτων και πλασάρισμα στην τέταρτη θέση κατάφεραν το πλήρωμα της τετρακώπου άνευ νεανίδων με τις αθλήτριες Δέσποινα Δημητρίου, Ειρήνη Γκετσίδου, Βασιλική Μεσητίδου και Αγνή Βράκα, και της δικώπου άνευ γυναικών κάτω των 23, με τις Αρχοντία Δημητρίου και Βικτώρια Λαπίκωφ.  Ακόμη, ο έφηβος Πάνος Φωτιάδης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας των ελ.βαρών των ανδρών, όπου κατετάγη στην πέμπτη  θέση.

Στην αποστολή συμμετείχαν:

  • οι αθλητές Γιώργος Βλαχάκης, Γιώργος Γεωργίου, Στράτος Δούας, Χρήστος Καπετανόπουλος, Κωνσταντίνος Κωστάρας, Θεόδωρος Λαπίκωφ ,Νίκος Μπάρδος, Χρήστος Μπέκος, Οδυσσέας Πετρίδης, Κωνσταντίνος Πουλιόπουλος, Γιάννης Τζηκαλάγιας, Κυριάκος Τοτονίδης, Στέλιος Ραπτόπουλος, Μηνάς Φίλιος και Πάνος Φωτιάδης.
  • οι αθλήτριες Έλενα Αντωνιάδου, Αγνή Βράκα, Ειρήνη Γκετσίδου, Αρχοντία Δημητρίου, Δέσποινα Δημητρίου, Μαρία Κωστίδου, Βικτώρια Λαπίκωφ, Φωτεινή Μακροζήση, Βασιλική Μεσητίδου, Άννα Μαρία Ντίκου και Ιωάννα Παπαϊωάννου.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα μέλη της αποστολής για την πολύ καλή προετοιμασία και την εξαιρετική συμμετοχή στους αγώνες και ευχόμαστε συνέχεια των επιτυχιών στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Ιουλίου στην Καστοριά!!

 

Εκ μέρους της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

 

You May Also Like

Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

  Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Ο συγγραφέας Χρήστος Τούβε μίλησε για το ”Γίνε η επιλογή σου΄΄(φωτογραφίες)

”Ευχαριστούμε τον Χρήστο Τούβε για την ενδιαφέρουσα τοποθέτηση των προσωπικών επιλογών μας και όλες τις φίλες του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.”

Ο Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ Μανώλης Σφακιανάκης για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο,  στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Ο Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ Μανώλης Σφακιανάκης για την ασφαλή πλοήγηση στο…

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών

Η 25η Νοέμβρη είναι μια ημέρα αφιερωμένη στην προσπάθεια για την εξάλειψη…

Άστραψε και βρόντηξε ο Γεώργιος Μαλέας

Πυρ και μανία είναι ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς Γεώργιος Μαλέας…

Η δράση της Ακαδημίας σχετικά με τον κλάδο της καστοριανής γουνοποιίας

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς “Θωμάς Μανδακάσης” κ. Ιωάννης…

Σωματείο εργατοτεχνιτών Γούνας, Ιματισμού και Κλωστοϋφαντουργίας Ν. Καστοριάς: «Οι μέτοχοι της ΕΔΗΚΑ Α.Ε. αρνούνται να εφαρμόσουν την απόφαση του δικαστηρίου που δικαιώνει τους εργαζόμενους της εταιρείας»

Σωματείο εργατοτεχνιτών Γούνας, Ιματισμού και Κλωστοϋφαντουργίας Ν. Καστοριάς: «Οι μέτοχοι της ΕΔΗΚΑ…