Το δυναμικό παρών έδωσε για ακόμη μια φορά ο Δήμος Καστοριάς στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023, μέσα από τη συμμετοχή του με το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την εκπροσώπηση από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού & Πολιτισμού Σάκη Ρήμο και τον Πρόεδρο της Μακεδνός Α.Ε. Λάζαρο Ζήση.

Η Philoxenia, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου, αποτελεί ένα από τα κορυφαία εκθεσιακά γεγονότα του κλάδου του τουρισμού με εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι εκπρόσωποι του Δήμου Καστοριάς σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καστοριάς παρουσίασαν τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής και παράλληλα πραγματοποίησαν στοχευμένες επαφές και B2B συναντήσεις με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από όλη την υφήλιο (Αγγλία, Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ινδία, Κύπρο, Λιθουανία, Ισραήλ, Ολλανδία, Τουρκία κ.α.) με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Καστοριάς.

Ιδιαίτερα σημαντικές και εποικοδομητικές ήταν οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Όλες οι δράσεις εξωστρέφειας, στις οποίες συμμετέχει ο Δήμος Καστοριάς, έχουν ως στόχο να επικοινωνήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το τουριστικό πακέτο το οποίο προσφέρει η περιοχή μας. Μέσα από την Philoxenia 2023, ο Δήμος μας είχε την ευκαιρία να τονώσει τις υπάρχουσες σχέσεις συνεργασίας και παράλληλα να δημιουργήσει νέες, τόσο με τους επιχειρηματίες του κλάδου, όσο και με μεμονωμένους τουρίστες», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Σάκης Ρήμος.

 

You May Also Like

Συνεδριάζει την Τετάρτη ( 13/7 ) το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο…

Πρόσκληση της ΝΟΔΕ Καστοριάς στη Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση

Πρόσκληση της ΝΟΔΕ Καστοριάς στη Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Κοινωνικός Αποκλεισμός στην Τρίτη Ηλικία» και η 9η διανομή διατακτικών του προγράμματος «Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Κοινωνικός Αποκλεισμός στην Τρίτη Ηλικία»…

Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου – Θεματικές ξεναγήσεις στη συνοικία «Ντολτσό»

Σημείο συνάντησης: πλατεία «Αφοί Εμμανουήλ» 1η ξενάγηση: 10:30π.μ. – 12:00 2η ξενάγηση: 12:00 –…

Επίκαιρη ερώτηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τις καταστροφές από την παγωνιά στην μηλοπαραγωγή και την κτηνοτροφία στην ΠΕ Καστοριάς

  Επίκαιρη ερώτηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τις καταστροφές από την παγωνιά στην…

Τίμησαν τις γυναίκες της Πίνδου – Και δύο Καστοριανές 

Τις ηρωίδες γυναίκες της Πίνδου, που έδωσαν τον δικό τους αγώνα στα…

Ξαφνικός θάνατος 34χρονου στην Καστοριά – Έκανε ποδήλατο και ξαφνικά κατέρρευσε

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 34χρονος από το Δ.Δ Τοιχιού χθες…

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς – Συσκέψεις με όλους τους φορείς της περιοχής για τη διαχείριση της πανδημίας ενόψει εορτών

Στη Θεσσαλονίκη  σήμερα  ο Νίκος Χαρδαλιάς – Συσκέψεις με όλους τους φορείς…