Την προηγούμενη εβδομάδα στις 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στο Χ.Κ. Παρνασσού το Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας κατηγορίας Παίδων- Κορασίδων στα Αλπικά Αγωνίσματα.
Ο Όμιλος μας με τον προπονητή μας Tasos Vasiliou συμμετείχε στο αγώνισμα της Τεχνικής Κατάβασης (Slalom) με τον αθλητή Αύκο Νικόλαο στους Παίδες και την αθλήτρια Πανάτσα Χριστίνα στις Κορασίδες στην παρθενική τους συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή μας Τάσο Βασιλείου για την μεγάλη τους προσπάθεια καθώς και στον διοργανωτή σύλλογο ΕΧΟΣ Λειβαδιάς, στην Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού για την φιλοξενία τους και την άρτια διοργάνωση των αγώνων.
Με αυτό τον τρόπο έλαβε τέλος μία χιονοδρομική σεζόν που κατά γενική ομολογία δεν είχε πολλά χιόνια. Παρόλα αυτά καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε τις προπονήσεις μας, με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για όλους τους αθλητές μας και γι αυτό θέλουμε να τους εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια!!
Από την μεριά της Διοίκησης του Ομίλου παρόλο τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε, προσπαθήσαμε με την αγορά νέου εξοπλισμού, αλλά το σημαντικότερο την συνεργασία μας με το κατάλληλο προπονητικό δυναμικό να προσφέρουμε στους αθλητές μας ποιοτικότερα και ασφαλέστερα μαθήματα!
Όλα αυτά βέβαια δεν θα είχαν υλοποιηθεί χωρίς την συνεισφορά των γονέων των αθλητών, για την εμπιστοσύνη και την υπομονή τους, έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές μας να αγαπήσουν το άθλημα της χιονοδρομίας και μαζί με αυτό τον σεβασμό στη φύση και στο βουνό!
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους προπονητές μας Tasos Vasiliou, Νικος Χινοβιτης, Stavros Theodosopoulos, Maria Kyriazopoulou, @Αναστασία Γεωργίου, Nicholas Pismichos και @Βασίλη Κυριαζόπουλο γιατί ήταν δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε, αγκαλιάζοντας αυτή την μεγάλη προσπάθεια του Ομίλου μας!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας όχι του χρόνου αλλά σύντομα σε κάποια πεζοπορία!
You May Also Like

Ενημέρωση από την ΕΠΣ Καστοριάς, για τα μέτρα στο Επίπεδο Β. Αυξημένου Κινδύνου

  Ενημέρωση από την ΕΠΣ Καστοριάς, για τα μέτρα στο Επίπεδο Β.…

Ήμουν κι εγώ εκεί…

Θα αγοράσω και θα κορνιζάρω το εισιτήριο του “Diamonds are Forever” για…

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ: Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ομάδα “Ελπίδα Ζωής”/ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΡΗ

  ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ: Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία που…

Διεύρυνση των Υπηρεσιών Μιας Στάσης θα περιλαμβάνει το ν/σ για τα επιμελητήρια – Συνάντηση Παπαδεράκη με τα Επιμελητήρια Καστοριάς και Κοζάνης

Τις μεταρρυθμίσεις που θα περιλαμβάνει η νέα νομοθεσία για τα επιμελητήρια συζήτησε,…

Συλλυπητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, για την Ιφιγένεια Κίτσιου-Μίσχου

”Εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό της, καθώς και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της.”

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο 7th Agroquality Festival στην Αθήνα

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εκπροσωπούμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρο Θεοδώρου,…

Αρνητικός στον κορωνοϊο ο 60χρονος νεκρός Σύριος πρόσφυγας από την δομή μεταναστών Γρεβενών

Αρνητικός στον κορωνοϊο ο 60χρονος νεκρός Σύριος πρόσφυγας από την δομή μεταναστών…

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

Παραχώρησε συνέντευξη στους μικρούς μας δημοσιογράφους ( της Ε’ και Στ’ τάξης )

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ολοκληρωμένη διαχείριση παραγωγικών ζώων και άγριας πανίδας» του Τμήματος Γεωπονίας, της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ολοκληρωμένη διαχείριση παραγωγικών ζώων…

Βίντεο με στιγμιότυπα από τον αγώνα Αστέρας Σταυρού-Καστοριά (2-0)

Έλαβε χώρα στο Δ.Α.Κ. Καλυβίων Φθιώτιδας την περασμένη Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου