Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών « Μαζί σου » ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του πώς την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρες 10π.μ. – 13μ.μ.στον χώρο του καφέ ¨The Mall¨  (Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς) θα διεξαχθεί το πασχαλινό Bazaar του Συλλόγου.

Οι φίλοι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν μοναδικές, χειροποίητες  λαμπάδες και Πασχαλινές κατασκευές, που διακόσμησε με μεράκι και  ευφάνταστο  τρόπο το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού και μέλη του Συλλόγου, στηρίζοντας έμπρακτα με αυτή την πρωτοβουλία την προσπάθεια του συλλόγου μας.

Σας περιμένουμε όλους.

 

Με εκτίμηση

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ¨ΜΑΖΙ ΣΟΥ¨

 

You May Also Like

Σε πλήρη λειτουργία η Δημοτική Ιματιοθήκη του Δήμου Καστοριάς/ «Ό,τι περισσεύει από εμάς μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον άλλον»

  Σε πλήρη λειτουργία η Δημοτική Ιματιοθήκη του Δήμου Καστοριάς/ «Ό,τι περισσεύει…

1,6 εκ ευρώ για την προμήθεια ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού  του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας “Μποδοσάκειο”

1,6 εκ ευρώ για την προμήθεια ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού  του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας…

Επίδομα 534€: Πότε πληρώνονται οι αναστολές Μαρτίου (ημερομηνία)

Επίδομα 534€: Πότε πληρώνονται οι αναστολές Μαρτίου (ημερομηνία)

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς…

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα ΚΕ.ΦΙ.ΑΠ. Άργους Ορεστικού και Αμυνταίου

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα ΚΕ.ΦΙ.ΑΠ.…