Ένα έργο που αλλάζει ουσιαστικά την καθημερινότητα των ανθρώπων της υπαίθρου, βελτιώνει την προσβασιμότητα στις επιχειρήσεις, στις κτηνοτροφικές μονάδες, στις καλλιέργειες και αφορά το έργο «Βελτίωση πρόσβασης σταβλικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων Δήμου Γρεβενών», επισκέφτηκαν για να δουν από κοντά την πρόοδο των εργασιών, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γρεβενών Αθανάσιος Φωλίνας, o Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρος Χατζηζήσης, o Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Ζιώγας, η επιβλέπων του έργου Αλεξία Παπαθεοδώρου και οι Πρόεδροι  των Τοπικών Κοινοτήτων Κηπουρειού-Κρανιάς.

Το έργο προϋπολογισμού 10.000.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Γρεβενών.

Αντικείμενο του έργου είναι η ασφαλτόστρωση και χαλικόστρωση οδικού δικτύου συνολικού μήκους 84 χλμ εντός των ορίων του Δήμου και αφορά την πρόσβαση σε 133 επιχειρήσεις.

Στις Τ.Κ. Κηπουρειού – Κρανιάς οι επωφελούμενες επιχειρήσεις είναι 6, ενώ η ασφαλτόστρωση και χαλικόστρωση του οδικού δικτύου των κοινοτήτων που γειτνιάζουν είναι 5.800μ.

Οι Αντιπεριφερειάρχες Αθανάσιος Φωλίνας και Λάμπρος Χατζησήσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο έργο σημείωσαν πως: «Για πρώτη φορά στα Γρεβενά προγραμματίζονται και υλοποιούνται από την Περιφερειακή Αρχή τόσο μεγάλα και οργανωμένα έργα στον τομέα των υποδομών. Στόχος μας είναι η ενίσχυση και ανάπτυξη όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της υπαίθρου».

You May Also Like

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας με τον πρόεδρο και τα μέλη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κρήτης

Σειρά συναντήσεων με τον πρόεδρο και εκπροσώπους των επιχειρήσεων-μελών της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης…

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων Erasmus+ μεταξύ Ελλάδας και Ιρλανδίας στη Φλώρινα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων Erasmus+ μεταξύ Ελλάδας και Ιρλανδίας στη Φλώρινα

«Συμφωνήθηκε η διαδικασία προώθησης του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής και των Αναργύρων»

Σε συνάντηση εργασίας που έγινε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), στις…

Έντονη ανησυχία αυτοδιοικητικών για τα έργα ΕΣΠΑ στη Δ. Μακεδονία

Ανησυχία και απογοήτευση επικρατεί στους δήμους μετά την επιβεβαίωση και επίσημα από…

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης στην Ηλεκτροκίνηση από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Σε συνεργασία με τη Δ.ΥΠ.Α.

Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού Πουταχίδου Όλγα: «Ζούμε ένα Πολιτιστικά Ανατρεπτικό Καλοκαίρι»

  Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού Πουταχίδου Όλγα: «Ζούμε ένα Πολιτιστικά Ανατρεπτικό Καλοκαίρι»

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

  Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας για…

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία από

Δ. Παγετός θα σημειωθεί το Σαββατοκύριακο στη Βόρεια Ελλάδα που τοπικά την Κυριακή στα βορειοδυτικά θα είναι ισχυρός.