Δωρεάν μετακινήσεις για τη φοιτητική και σπουδαστική κοινότητα μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, προσφέρει από σήμερα, 10 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 31 Μαρτίου η SKY Εxpress σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση.

Η πρωτοβουλία αυτή της αεροπορικής εταιρείας έρχεται στον απόηχο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και πρόκειται για μια πράξη στήριξης της φοιτητικής και σπουδαστικής κοινότητας ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την παρακολούθηση των μαθημάτων στις αντίστοιχες σχολές, αλλά και να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της.

Έτσι προστίθεται στο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας κάθε ΠαρασκευήΣάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, ένα δρομολόγιο αποκλειστικά για φοιτητές και σπουδαστές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Οι δικαιούχοι του δωρεάν εισιτηρίου θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους φοιτητικό πάσο σε ισχύ, η επίδειξη του οποίου θα είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια του check in.

Κάθε δωρεάν εισιτήριο περιλαμβάνει μία χειραποσκευή 8 kg, μία παραδοτέα αποσκευή 23 kg και όλους τους φόρους αεροδρομίων.

https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

Οδηγίες του υπ. Παιδείας για την πρόληψη της εξάπλωσης της γρίπης στα σχολεία

Οδηγίες για την πρόληψη της εξάπλωσης της εποχικής γρίπης, απέστειλε στα σχολεία…

23χρονη Ελληνίδα βγήκε πρώτη στον κόσμο στη Ρομποτική

Η Διάνα σύντομα θα ταξιδέψει στη Γερμανία όπου θα εργαστεί σε ένα ερευνητικό κέντρο πάνω στη ρομποτική χειρουργική.

Σάλος με σχολείο των Τρικάλων: Μαθητές δεν γύρισαν το κεφάλι τους στους επισήμους στην παρέλαση

Περνώντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, αντί να γυρίσουν τα κεφάλια προς το μέρος τους επέλεξαν να κοιτάζουν μπροστά.

Χλεύη ΗΠΑ προς Ελλάδα για φρεγάτες: «Οι ζητιάνοι δεν δικαιούνται επιλογής»

Χλεύη ΗΠΑ προς Ελλάδα για φρεγάτες: «Οι ζητιάνοι δεν δικαιούνται επιλογής»

Καταγγελία: «Δεν νοικιάζουν σπίτια στους πλημμυροπαθείς ακόμα και με 8 ενοίκια προκαταβολή»

Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, ας μπει επιτέλους λίγη ανθρωπιά

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για την τραγωδία στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική

Πρόκειται για τον 21χρονο χειριστή του παιχνιδιού, πάνω στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος και για τον 58χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Η αφετηρία της δικαστικής διερεύνησης για τη Χρυσή Αυγή που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί

Θα αντικατασταθούν οι «XXL» μάσκες; «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα», απαντά η Κεραμέως (video)

Θα αντικατασταθούν οι «XXL» μάσκες; «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα», απαντά η…

ΕΝΦΙΑ: Έρχεται ανατροπή – Τι είναι στο τραπέζι και πώς θα υπολογίζεται

Αλλάζει πλήρως το χρονοδιάγραμμα πληρωμής του ΕΝΦΙΑ – Όλες οι πληροφορίες

Προ των πυλών η κακοκαιρία ΕVA – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Αν και σήμερα ο καιρός στην Ελλάδα θα παραμείνει καλός, τις επόμενες…