Από την επίσκεψη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στη Ντόχα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της χώρας μας στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Οικογένεια και σύγχρονες τάσεις”, που διοργανώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Οικογένειας της Ντόχα, ενόψει της 30ης επετείου από τη θέσπιση του Διεθνούς Έτους Οικογένειας. Έλαβα μέρος με την ιδιότητα της Προέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής των Ελλήνων μαζί με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Κατερίνα Παπακώστα.
🗣 Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου είχαμε την ευκαιρια να ακούσουμε διακεκριμένους εμπειρογνώμονες και ειδικούς στη χάραξη πολιτικών για την ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον λόγω των κοινωνικών, οικονομικών, κλιματικών και τεχνολογικών αλλαγών. Παρουσιάσαμε το έργο και το σχεδιασμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας ως βασικού πυλώνα της κοινωνικής συνοχής της χώρας.
👉 Στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης, πραγματοποιήσαμε συνάντηση με την Υπουργό Κοινωνικής Ανάπτυξης και Οικογένειας Maryam bint Ali bin Nasser Al-Misnad.
👉 Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Κατάρ κ. Ιωάννη Ιωαννίδη, ο οποίος μας ενημέρωσε για θέματα της αρμοδιότητάς του στην περιοχη και αφορούν στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Κατάρ.
You May Also Like

Με κεντρικό σύνθημα “Ελλάδα μπορούμε” το 12o Συνέδριο της ΝΔ, στο οποίο συμμετέχει η Μαρία Αντωνίου

Με κεντρικό σύνθημα “Ελλάδα μπορούμε” το 12o Συνέδριο της ΝΔ, στο οποίο…

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς-Ιφιγένεια Διδασκάλου (Video- Φωτογραφίες)

    Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς-Ιφιγένεια Διδασκάλου (Video-…

“Έκλεψε” τις εντυπώσεις το περίπτερο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στην 83η Δ.Ε.Θ.

  “Έκλεψε”  τις εντυπώσεις το περίπτερο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στην 83η…

Σύσκεψη με αφορμή τα περιστατικά εμφάνισης Αρκούδων στην περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη…

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς στο νεοσύστατο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς στο νεοσύστατο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς

Τι απάντησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας σε ερώτημα της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς για τα στρατιωτικά ακίνητα της περιοχής

Τι  απάντησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας σε ερώτημα της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς…

Το μήνυμα του προπονητή Σπύρου Μηλιάτη και του Θοδωρή Τσόπρα

Δόξα Κορησού: «ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ..!»

Το μεγαλύτερο bullying για τα κιλά συμβαίνει μέσα στην οικογένεια σύμφωνα με έρευνα

Περισσότεροι από τους μισούς ενήλικους έχουν πέσει θύματα κοινωνικού στιγματισμού για το…

Νέα απαγόρευση μετακινήσεων αιγοπροβάτων έως τις 23/08/24.

Νέα απαγόρευση μετακινήσεων αιγοπροβάτων έως τις 23/08/24.