Στις εργασίες του Διακοινοβουλευτικού Φόρουμ των αντιπροσωπειών χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), που πραγματοποιείται στα Τίρανα 12 με 14 Απριλίου, συμμετέχει η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου                   ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας μαζί με τον επικεφαλής, Βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Μαρκόπουλο.

Στην Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα, πραγματοποιήθηκαν διμερείς συναντήσεις με τον κ. Βαγγέλη Ντούλε, Πρόεδρο του Κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τον Πρόεδρο του Κόμματος των Ελλήνων- Ελληνική Εθνική Μειονότητα για το Μέλλον- MEGA κ. Χρήστο Κίτσο, τον κ. Νίκο Κουρή, μέλος επίσης του Κόμματος των Ελλήνων- Ελληνική Εθνική Μειονότητα για το Μέλλον- MEGA (και οι τρεις βουλευτές ελληνικής καταγωγής του αλβανικού κοινοβουλίου), καθώς και με εκπροσώπους της Δημοκρατικής Ένωσης της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας “Ομόνοια”. Υπήρξε μία γόνιμη ανταλλαγή απόψεων στα θέματα της Ελληνικής εθνικής μειονότητας, ενώ το μήνυμα που μεταφέρθηκε ως Ελληνική Πολιτεία είναι ότι παραμένουμε στο πλευρό της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας και στηρίζουμε τα αιτήματά τους.

 

 

 

You May Also Like

Καταστήματα: Ποιοι ΚΑΔ ανοίγουν την Δευτέρα -Ωράριο & το SMS στο 13033

Table of Contents Hide Καταστήματα: Ποιοι ΚΑΔ ανοίγουν την Δευτέρα -Ωράριο &…

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΑΓΓΟΥ

Μαρία Αντωνίου: ”Ελένη, είμαστε όλοι περήφανοι για σένα και σου ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην πορεία σου”!

«Ο Ανακριτής έρχεται» στην Βασιλειάδα – Οι συντελεστές της παράστασης

Δήμος Καστοριάς

Χαιρετισμός Μητροπολίτη Καστορίας Καλλινίκου στήν ἐκδήλωση γιά τό φράγμα Νεστορίου

Χαιρετισμός Μητροπολίτη Καστορίας Καλλινίκου στήν ἐκδήλωση γιά τό φράγμα Νεστορίου

Ο Βουλευτής Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας ζητά από την Κυβέρνηση παράταση της στήριξης των γουνεργατών με το ποσό των 800 € μέχρι 15/6/2020 με επιστολή στους αρμοδίους Υπουργούς

Ο Βουλευτής Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας ζητά από την Κυβέρνηση παράταση της στήριξης…

Αγιασμός της μετεγκατάστασης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καστοριάς

Αγιασμός της μετεγκατάστασης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καστοριάς

Επίλογος με χρυσά γράμματα για την 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. παραχώρησε το Προεδρείο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς…

Ο Σύλλογος “Μαζί Σου” στο ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Καρκινοπαθών

Ο Σύλλογος “Μαζί Σου” στο ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Καρκινοπαθών