Δήμος Βοΐου: Συντήρηση, ανακαίνιση και βελτίωση πάρκων και παιδικών χαρών στη Σιάτιστα, προϋπολογισμού 176.000,00 ευρώ από  δωρεά του Ιδρύματος Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου.

Σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου κοινοπραξίας «Κωνσταντίνος Τράντος και Οδυσσέας Τράντος ΟΕ- Παπαποστόλου Ευάγγελος», σύμβαση έργου που περιλαμβάνει τη συντήρηση, την ανακαίνιση και την βελτίωση των πάρκων και των παιδικών χαρών στην Σιάτιστα.

Συγκεκριμένα πρόκειται να αναπλασθεί η παιδική χαρά δίπλα στο Ναό του Αγίου Αχιλλείου, η παιδική χαρά του Κουκουλιδείου Νηπιαγωγείου και το πάρκο κοντά στη βόρεια είσοδο της πόλης, απέναντι από την Πλατεία Εθνικής Συμφιλίωσης.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 176.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από δωρεά του Ιδρύματος Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου.

Η Δημοτική Αρχή  δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναβάθμιση των πάρκων και των παιδικών χαρών, που είναι ο κατ’ εξοχήν  χώρος αναψυχής και κοινωνικοποίησης των παιδιών  και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής  των κατοίκων.

Επίσης, η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί για ακόμη μία φορά θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος  για την ανιδιοτελή προσφορά του.

 

You May Also Like

31η Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με μεικτό τρόπο (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη)

Εκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη 25/07/2024 και ώρα 10:30 (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

Η RWE και η ΔΕΗ κατασκευάζουν νέο φωτοβολταϊκό έργο ισχύος 567 MWp στην Κεντρική Μακεδονία

Κατασκευή δύο μεγάλης κλίμακας φωτοβολταϊκών έργων στη Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας

Ενημερωτικό δελτίο τύπου από τον Σύλλογο Τυφλών Δυτικής Μακεδονίας

Ενημερωτικό δελτίο τύπου από τον Σύλλογο Τυφλών Δυτικής Μακεδονίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα απάτη που τελέστηκε σε βάρος ηλικιωμένης, στην Πτολεμαΐδα

Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού   Εξιχνιάσθηκε άμεσα από…

Παραχώρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε σχολικές μονάδες της περιοχής

Παραχώρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε σχολικές μονάδες της…

Ενημερωτικά φυλλάδια διανεμήθηκαν από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας σε οδηγούς οχημάτων, ενόψει των εορτών του Πάσχα

  Τα ενημερωτικά φυλλάδια περιείχαν συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής για…

Σύλληψη 45χρονου αλλοδαπού-δραπέτη φυλακών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης και έξι καταδικαστικές αποφάσεις

Σύλληψη 45χρονου αλλοδαπού-δραπέτη φυλακών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης και…

Επισκέψεις της Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Κατερίνας Δαδαμόγια στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών και ενίσχυση φορέων μέσω διανομής τροφίμων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Υδροηλεκτρικός σταθμός ισχύος 0.33MW στη θέση Φράγμα Σισανίου της ΔΕ Ασκίου του Δήμου Βοΐου της Π.Ε. Κοζάνης»

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης  του έργου «Υδροηλεκτρικός σταθμός ισχύος 0.33MW στη θέση Φράγμα…

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Γρεβενών με το Σωματείο Εστίασης Αναψυχής.

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Γρεβενών με το Σωματείο Εστίασης Αναψυχής.