«Ταξιδεύω Γρεβενά» – Το μεγάλο βίντεο της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Γρεβενών (Βίντεο) FEATURED

 

«Ταξιδεύω Γρεβενά» - Το μεγάλο βίντεο της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Γρεβενών (Βίντεο)

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του πανέμορφου τόπου μας, ο Δήμος Γρεβενών δημιούργησε ένα διαδικτυακό μουσικό βίντεο, διάρκειας 30 λεπτών, το οποίο παρουσιάζει μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τοπία, μνημεία, αξιοθέατα και τοπόσημα των Γρεβενών καθώς και δημοφιλείς γιορτές και εκδηλώσεις της περιοχής μας, έχοντας ως κεντρικό τίτλο «Ταξιδεύω Γρεβενά».

Αναλυτικότερα, στο βίντεο προβάλλεται η Βάλια Κάλντα, τα Πέτρινα Γεφύρια, το Χιονοδρομικό της Βασιλίτσας, ο Βενέτικος Ποταμός, η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού, οι Καταρράκτες Μεσολουρίου, οι Χαυλιόδοντες της Μηλιάς, το Ύψωμα Αννίτσα, η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Περιβολίου, η Λαογραφική Συλλογή Γρεβενών, η Πανελλήνια Συγκέντρωση Καβαλάρηδων & Φιλών Αλόγου στη Σαμαρίνα, το Λαογραφικό Μουσείο Κυπαρισσίου, τα Αιωνόβια Δέντρα των Γρεβενών, η Λαογραφική Συλλογή Κυδωνιών, η Λίμνη των Μαυραναίων, η Γιορτή Κτηνοτροφίας στο Χελιμόδι, το Μουσείο Μανιταριών Λάβδας και η ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Ρολόι της πόλης.

«Σας καλωσορίζουμε όλες και όλους στα Γρεβενά, τη γη των μανιταριών, της αλπικής ομορφιάς και των πέτρινων γεφυριών. Εδώ θα δείτε από κοντά τους μεγαλύτερους χαυλιόδοντες του κόσμου, θα ξεναγηθείτε στα πολυτραγουδισμένα Βλαχοχώρια, θα απολαύσετε το υδάτινο στοιχείο του Βενέτικου, θα “χιονοδρομήσετε” στη Βασιλίτσα, θα περιδιαβείτε τη Βάλια Κάλντα και θα γευτείτε μοναδικές γαστρονομικές λιχουδιές. Είναι ένας τόπος για τέσσερις εποχές. Αυτά είναι τα Γρεβενά», τονίζει στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

Υπενθυμίζεται ότι επισκέπτες και δημότες, μπορούν επίσης να ενημερωθούν εύκολα και πολύπλευρα για τουριστικές διαδρομές του Δήμου μας, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Προγράμματος IT CULTURE (http://roadstoculture.eu/el/), παρέχοντας εμπεριστατωμένη και χρήσιμη ενημέρωση, με εικόνα και ήχο, για την πλούσια πολιτισμική και ιστορική παράδοση των Γρεβενών καθώς και μέσα από τη στήλη «Ταξιδεύω Γρεβενά», κάνοντας κλικ εδώ, ενημερωτικό ένθετο της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Γρεβενών (www.dimosgrevenon.gr), όπου μπορείτε να αντλήσετε φωτογραφίες, βίντεο και πληροφορίες για κάθε προορισμό ξεχωριστά.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

You May Also Like

H Μαρία Αντωνίου, μαζί με τη Νίκη Κεραμέως, σε εκδήλωση για την Παιδεία στα Γρεβενά. «Η Παιδεία και οι άνθρωποί της στην πρώτη γραμμή των εθνικών προτεραιοτήτων για την Ελλάδα του μέλλοντος»

 H Μαρία Αντωνίου, μαζί με τη Νίκη Κεραμέως, σε εκδήλωση για την…

Διάκριση για τον Δήμο Γρεβενών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (Βίντεο)

Εύσημα από την Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου

Σε έξι ξενοδοχεία των Γρεβενών θα φιλοξενηθούν 700 – 800 πρόσφυγες

Εν αναμονή της εγκατάστασης 700 με 800 προσφύγων βρίσκονται οι ξενοδοχοϋπάλληλοι των…

” Ήξεις αφήξεις” για το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Γρεβενά!

Αίνιγμα παραμένει η στάση των τοπικών αρχών στο θέμα της φιλοξενίας των…

Άλλος ένας μήνας με πολύ δουλειά για την αστυνομία της Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν…

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σύσκεψη στην Πτολεμαΐδα για την εξέλιξη των έργων και τη δρομολόγηση νέων στην Εορδαία

Σύσκεψη στην Πτολεμαΐδα για την εξέλιξη των έργων και τη δρομολόγηση νέων στην Εορδαία

Πτολεμαΐδα: Φιλανθρωπικός σύλλογος συνδράμει στην ανακαίνιση σπιτιών και τα παραχωρεί σε άπορες οικογένειες

Με έδρα την Πτολεμαΐδα ο σύλλογος στέκεται αρωγός στο πλευρό άπορων οικογενειών

Βαλκανικό Ενεργειακό Φόρουμ: Οι δολοφόνοι επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 23/5 ώρα 5.00 μμ στο εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα

Κοζάνη: Παρίστανε τον συγγενή του στο Messenger για να του αποσπάσει χρήματα

Του ζήτησε να τον βοηθήσει οικονομικά γιατί είχε μια έκτακτη ανάγκη