Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στην Καστοριά παραβρέθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ο  Επικεφαλής Επικοινωνίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Ο κ. Κουίκ τόνισε πως οι ΑΝΕΛ κατεβαίνουν στις εκλογές ως εγγυητές της σταθερότητας για την επόμενη μέρα. «Αποδείξαμε ότι την εθνική συμφιλίωση μπορούμε να την κάνουμε πράξη. Και συνεργαστήκαμε με τον Αλέξη Τσίπρα και τα άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πολύ καλά» τόνισε. «Και στις 21 του μηνός, λαού θέλοντος, πρόσθεσε, θα είμαστε ξανά στην κυβέρνηση αλλά με τον Αλέξη Τσίπρα αποκαθαρμένο από τα βαρίδια και από τους δούρειους ίππους που κουβάλαγε. Εκείνους τους δούρειους ίππους οι οποίοι ήθελαν να βάλουν την Ελλάδα από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Αναφορικά με τα Εθνικά θέματα ο κ. Κουίκ επεσήμανε πως «Η Καστοριά, το απώτατο βορειοδυτικό άκρο της χώρας στον τομέα της Δυτικής Μακεδονίας και με τα έντονα προβλήματα και από τη γείτονα χώρα αντιμετωπίστηκε με ουσιαστικό τρόπο από τον Πάνο Καμμένο ο οποίος στελέχωσε τα φυλάκια της περιοχής. Επίσης στο σχεδιασμό ήταν η επαναλειτουργία ενός ή δύο στρατοπέδων, ένα εκ των οποίων το ένα θα μπορούσε να είναι η βάση της ΜΟΜΑ (σ.σ. Μικτές Μονάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως). Ήμασταν η εγγύηση σε θέματα ασφάλειας».
«Οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες» επεσήμανε. «Οι ΑΝΕΛ θα είναι στη Βουλή και κάνω και μια πρόβλεψη. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και με διαφορά 5%».

Κλείνοντας ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε πως η χώρα θα κυβερνηθεί, θα υπάρξει κυβέρνηση τετραετίας και αυτή θα οδηγήσει σε έξοδο από τα μνημόνια. Ξεκαθάρισε παράλληλα  ότι «δεν πρόκειται να συνεργαστούν με όλους αυτούς που αποτελούν την έκφραση της απόλυτης διαφθοράς.

Να υπενθυμίσουμε ότι υποψήφιοι στην Καστοριά με τους ΑΝΕΛ είναι οι:

Σουλτάνα Παπαθωμά

Μαρία Χρυσοστομίδου

Νικολή Καλλιόπη

Κατερίνα Τριανταφύλλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…