ρυθμικά & ατμοσφαιρικά έπεσε η αυλαία του φετινού 1ου Φεστιβάλ της Αυλής

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αυλή, με φώτα που «έντυσαν» μοναδικά την πίσω όψη του Αρχοντικού Πηχεών, οι The Speakeasies Swing Band! ταξίδεψαν την Κυριακή ( 17/7 ) το κοινό με τη μουσική τους, την εκτέλεση και τις ερμηνείες τραγουδιών, παλιών και νέων, ξένων και ελληνικών.

Μουσικές μια άλλης εποχής, αγαπημένες μελωδίες, χορευτικοί ρυθμοί, ρετρό ατμόσφαιρα και η μοναδική επικοινωνία με το κοινό, ενθουσίασαν τους παρευρισκομένους που καταχειροκρότησαν το μουσικό σχήμα, το οποίο επέστρεψε δις στη σκηνή της αυλής μετά το τέλος του επίσημου προγράμματος!

Και με αυτή τη jazz και swing διάθεση, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των συνολικά πέντε εκδηλώσεων του Φεστιβάλ της Αυλής, και έπεσε η αυλαία της πρώτης αυτής διοργάνωσης που στόχο έχει να γίνει θεσμός και η ετήσια καλοκαιρινή μας συνάντηση στην παλιά πόλη.

Ραντεβού, λοιπόν, του χρόνου και πάλι στην αυλή!

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, για την υποστήριξη του οποίου η Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Παιδείας – Προγραμματικής Ανάδειξης Παλαιάς Πόλης ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, κο Χρυσόστομο Παπασταύρου. Η συνεργασία μας θα έχει οπωσδήποτε συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.