Το βραβευμένο πρόγραμμα «TheMet:Livein HD», μετά την κορυφαία όπερα «ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ» σε μια σπάνια αναβίωση του έργου που συνεπήρε το κοινό, παρουσιάζει σε όλες τις αίθουσες του δικτύου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και την Κύπρο, το αριστούργημα του Tchaikovsky «ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΝΙΕΓΚΙΝ».Η ρομαντική τραγωδία «ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΝΙΕΓΚΙΝ» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης στις 24 Μαρτίου 1920.

Από τότε η κορυφαία νεοϋορκέζικη σκηνή θα ανεβάσει τον «Ευγένιο Ονιέγκιν» πολλές φορές λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές και θερμή αποδοχή από το κοινό της. Η σούπερ σταρ υψίφωνος Anna Netrebko στην μια και μοναδική εμφάνισή της φέτος στη σκηνή της Met επαναλαμβάνει μια από τις πιο φημισμένες ερμηνείες της στον ρόλο της Τατιάνας, της αφελούς ηρωίδας της όπερας του Tchaikovsky, που βασίζεται στο κλασικό μυθιστόρημα του Pushkin. Η Netrebko μας χαρίζει μια εκπληκτική ερμηνεία σε ένα πολύ απαιτητικό ρόλο, αποδίδοντας φωνητικά ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων όπως εξελίσσεται από την συναισθηματική εφηβεία ως την ώριμη ηλικία μιας γυναίκας.

Ο Peter Mattei πρωταγωνιστεί ως ο ομώνυμος χαρακτήρας που απορρίπτει τον έρωτα της Τατιάνας ώσπου να είναι πια πολύ αργά. Ο Robin Ticciati, Μουσικός Διευθυντής της Glyndebourne Festival Opera, διευθύνει την αναβίωση της σκηνοθεσίας της Deborah Warner που άνοιξε την σεζόν 2013-2014 της Met. Ο Alexey Dolgov ερμηνεύει το ρόλο του φίλου του Ονιέγκιν που γίνεται αντίζηλος, του Λένσκι, ενώ η Elena Maximova είναι η αδερφή της Τατιάνας, η Όλγα και ο Štefan Kocán ο Πρίγκιπας Γκρεμίν.

Η παράσταση «ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΝΙΕΓΚΙΝ» θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση το Σάββατο 22 Απριλίου στις 19:55 σε όλες τις αίθουσες του δικτύου.

Η παράσταση θα προβληθεί  με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Αντιδημαρχία Τουρισμού και Πολιτισμού, η οποία στο διάλειμμα θα προσφέρει δωρεάν εδέσματα και κρασί.

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.
  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
  • 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ»,, ισχύει για 10 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στη εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, β’ όροφος, τηλ. 2467029638, e-mail: [email protected]) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς» Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”)  τηλ. 2467022292.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο: “Η Γυναίκα στην Εργασιακή Σφαίρα.”

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς!

Σύλληψη δύο ημεδαπών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Καστοριά

  Σύλληψη δύο ημεδαπών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Καστοριά

ΑΝΚΟ: Μελέτη για την εξυγίανση της λίμνης της Καστοριάς

Φράγμα στην Κορομηλιά, λειτουργία υδροηλεκτρικού σταθμού και δημιουργία αρδευτικού

Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη «Κατηγορίας 1» και «Εισαγωγικού επιπέδου» Α’ & Β΄ Περιόδου 2024

Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη «Κατηγορίας 1» και «Εισαγωγικού επιπέδου» Α’ & Β΄ Περιόδου 2024

Σκιτσογράφοι – Μπαμπινιώτης: 2-1, στο δεύτερο «ημίχρονο» της απολαυστικής γλωσσικής κόντρας

Σκιτσογράφοι – Μπαμπινιώτης: 2-1, στο δεύτερο «ημίχρονο» της απολαυστικής γλωσσικής κόντρας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΕΦΗΒΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 27/9/2025 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ 79-55

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΕΦΗΒΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 27/9/2025 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ 79-55

ΔΕΥΑ Καστοριάς: Επιχείρηση ‘’ καθαρισμός των φρεατίων του δήμου ‘’

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό μπορεί και χρόνια , ξεκίνησε…

Υποχρέωση υποβολής αιτήσεων εγγραφής/έγκρισης επιχειρήσεων ζωοτροφών

Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Ομιλία Ολυμπίας Τελιγιορίδου στις 4 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο “ΤΣΑΜΗΣ”

Ομιλία Ολυμπίας Τελιγιορίδου στις 4 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο “ΤΣΑΜΗΣ”

Στην Καστοριά ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Κόκκαλης, στους δρόμους οι αγρότες

Περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος…