«Η Μάγισσα», η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Κατά την περίοδο των διεργασιών της ελληνικής Επανάστασης, συναντάμε δύο οικογένειες στη Μάνη που έχουν μια παραδοσιακή έχθρα. Οι δύο οικογένειες ενώνονται μέσα από έναν γάμο και αποκτούν έναν διάδοχο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται και θα τις φέρει αντιμέτωπες με μια τραγωδία που θα αναβιώσει την παλιά έχθρα. Όλες οι υποψίες θα πέσουν σε μια υπηρέτρια της οικογένειας. Μία σειρά για την εξεύρεση των πραγματικών ενόχων κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, που περιγράφει με λεπτομέρεια τις ιστορικές διεργασίες, αλλά και τις ζωές των ανθρώπων εκείνης της εποχής.

Στον κεντρικό ρόλο θα δούμε την Έλλη Τρίγγου, ενώ θα την πλαισιώνουν ο Γιώργος Γάλλος, ο Νίκος Ψαρράς, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Αναστάσης Ροϊλός κ.α. H Θέμις Μπαζάκα υποδύεται την Κυπριανή, η οποία είναι η μάνα του Σπήλιου Γερακάρη. Μετά τον θάνατο του άντρα της, ξαναπαντρεύτηκε έναν άρχοντα από την Αρεόπολη, γεγονός που διατάραξε συθέμελα τη σχέση της με τον γιο της. Είναι μια γυναίκα έξυπνη, σκληρή και ατρόμητη, που καταφέρνει να επιβάλλεται στους άλλους.

 

H Θέμις Μπαζάκα υποδύεται την Κυπριανή στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1
H Θέμις Μπαζάκα υποδύεται την Κυπριανή στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1

Τι θα προκαλέσει η παρουσία της στο σπίτι των Γερακάρηδων; Με ποιους παλιούς δαίμονες θα χρειαστεί να παλέψει; Η «Μάγισσα» είναι ένα αστυνομικό θρίλερ εποχής, γεμάτη με έντονο μυστήριο, σασπένς και ξόρκια.

https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

Η Ελλάδα καίγεται: Μαίνονται τα πύρινα μέτωπα σε Αχαΐα, Ζάκυνθο, Χίο, Πρέβεζα, Βόνιτσα και Κεφαλονιά

Τα πύρινα μέτωπα απλώνονται ανεξέλεγκτα, έχοντας ήδη σαρώσει δάση, καλλιέργειες, σπίτια

Αχαΐα: Κάτοικοι στα Άνω Ζήρια δίνουν «μάχη» κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών

Αγώνα προκειμένου να «μπλοκάρουν» την εγκατάσταση ανεμογεννητριών δίπλα στα σπίτια τους δίνουν οι κάτοικοι δύο χωριών της Αχαΐας

Αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες για τη νηπιαγωγό που ασελγούσε σε παιδάκια

Οι Αρχές άσκησαν ποινική δίωξη σε 37χρονη νηπιαγωγό για ασέλγεια σε παιδάκια στην Καβάλα

ΙΣΑ: 12.000 πολίτες μπήκαν στην πλατφόρμα αυτοελέγχου για τον κορωνοϊό

ΙΣΑ: 12.000 πολίτες μπήκαν στην πλατφόρμα αυτοελέγχου για τον κορωνοϊό

Το εντυπωσιακό σπίτι στη Σαντορίνη που κάποτε ήταν σπηλιά.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Kapsimalis Architects που βάση του έχει τη Σαντορίνη, καταφέρνει και αναδεικνύει…

Αγρότες: Τα τρακτέρ κατευθύνονται στην Αθήνα παρά το «όχι» Χρυσοχοΐδη

«Θα κατέβουμε με τα τρακτέρ και θα μείνουμε ένα 24ωρο στην Αθήνα»

Φονική έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 38χρονης που σκοτώθηκε

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στον εντοπισμό νέων μαρτύρων

Ανακοίνωση Μπορέλ για τα Βαρώσια: Η ΕΕ ανησυχεί, «ζωτικής σημασίας ο σεβασμός των ψηφισμάτων του ΟΗΕ»

Ανακοίνωση Μπορέλ για τα Βαρώσια: Η ΕΕ ανησυχεί, «ζωτικής σημασίας ο σεβασμός…