Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας | Εκπαιδευτική Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Η.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 στο πλαίσιο των μαθημάτων Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και Χρηματοοικονομική Λογιστική 1 εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητών/τριών του Τμήματος  Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Δυτικής  Μακεδονίας σε εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές επισκέφθηκαν την  5η μονάδα  του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και ενημερώθηκαν από τον  κ. Αλέξανδρο Χονδροκώστα, επικεφαλή του υποτμήματος ανθρώπινου δυναμικού και υποστήριξης και την κ. Μάγδα Χατζηκώστα, υποτομεάρχη Υγιεινής & Ασφάλειας σχετικά με τη λειτουργία και την ισχύ της «Πτολεμαΐδα 5» που είναι 660 MW, με χαμηλές εκπομπές CO2 και υψηλή απόδοση ικανή να ανταγωνιστεί μονάδες φυσικού αερίου. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για τον τρόπο της διοικητικής λειτουργίας της.

Στη συνέχεια οι φοιτητές/τριες συνοδευόμενοι/νες από τους υπεύθυνους διδάσκοντες τον Αν.Καθηγητή  κ. Κων/νο Σπινθηρόπουλο, το μέλος ΕΔΙΠ κ. Μαρίνα Βέζου και το μέλος ΕΤΕΠ κ. Ελισάβετ Αποστολίδου, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας και στους χώρους του διοικητηρίου.

Στο ΛΚΔΜ οι φοιτητές ενημερώθηκαν για θέματα παραγωγής λιγνίτη και προμηθειών των ΑΗΣ, για θέματα αποκατάστασης των εδαφών αλλά και θέματα Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων από τον κ. Αθανάσιο Κακάλη, Δ/ντη Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης (ΚΔΥ),την κ. Λίζα Γιάννου, Τομεάρχη Διοικητικής Διαχείρισης και την κ. Αικατερίνη Ναούμ, Υποτομεάρχη Διαχείρισης Τακτικού Προσωπικού.

Οι φοιτητές, μέσα από την επίσκεψη στην μεγαλύτερη εταιρία ενέργειας της χώρας κατάφεραν να συνδυάσουν την ακαδημαϊκή  γνώση με την εφαρμογή στο πεδίο της εργασίας.

Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα στελέχη της επιχείρησης για τη διάθεση μεταλαμπάδευσης των γνώσεων τους καθώς και για την άψογη φιλοξενία τους.

You May Also Like

Ένταξη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» της Πράξης «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Εορδαίας»

Table of Contents Hide Παραμύθια του λεπτούΙστορίες στον αέραΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ Δ.Τ.…

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας:  Μέχρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τη δωρεάν σίτιση των πρωτοετών  φοιτητών

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας:  Μέχρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για…

Έκδοση Πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση δράσεων δημιουργίας νέων ερευνητικών υποδομών από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020

Έκδοση Πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση δράσεων δημιουργίας νέων ερευνητικών υποδομών από το…

Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου στα Γρεβενά. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για την αποφυγή της εξαπάτησής τους μέσω διαδικτύου;

Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου στα Γρεβενά. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες…

Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καστοριάς

Κατάθεση χρηματικού ποσού αντί στεφάνου στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Ν. Καστοριάς.

Εργασίες προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, για την Αποκατάσταση Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Διλόφου

  Εργασίες προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, για την Αποκατάσταση Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Διλόφου

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής με Νέες Τεχνολογίες».

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Προγράμματος  Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες…

Το ταξίδι του ‘πράσινου’ λεωφορείου & η στάση του στην πόλη της Κοζάνης – Δείτε τα βίντεο

Το ταξίδι του λεωφορείου ξεκίνησε από τη Ρουμανία, πέρασε από τη Βουλγαρία και έφτασε στην πόλη της Κοζάνης