Το Instagram αυτή την εβδομάδα επιβεβαίωσε μια συναρπαστική νέα λειτουργία. Όλοι οι χρήστες θα μπορούν πλέον να κατεβάσουν όλα τα reels του Instagram που είναι διαθέσιμα δημόσια. Η λειτουργία σας επιτρέπει επίσης να αφαιρέσετε τα reels από την εφαρμογή και να τα θέσετε offline. Αυτό σημαίνει πως δε θα χρειάζεται να καταφύγετε σε εξωτερικά εργαλεία, για να αποθηκεύσετε τα βίντεο που επιθυμείτε.

Η ανακοίνωση έγινε από τον Adam Mosseri, τον επικεφαλής του Instagram, μέσω του broadcast καναλιού του. Αυτή η νέα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν οποιοδήποτε reel δημοσιεύεται από έναν public λογαριασμό.

Για να κατεβάσετε το Instagram Reels, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί share και να επιλέξετε download. Το Instagram πρόσθεσε τη δυνατότητα για χρήστες στις ΗΠΑ νωρίτερα το 2023. Η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως.

Οι δημιουργοί έχουν την επιλογή να απενεργοποιήσουν την επιλογή download στα reels τους μέσα από την επιλογή settings. Επιπλέον, το Instagram έχει εφαρμόσει μια προεπιλεγμένη ρύθμιση όπου οι χρήστες κάτω των 18 ετών θα αποκλείονται αυτόματα από τη νέα λειτουργία.

Τέλος, για λόγους ασφαλείας τα reels που λαμβάνετε από το Instagram διαθέτουν ένα υδατογράφημα Instagram. Το 2021, το Instagram σταμάτησε να προωθεί βίντεο που είχαν υδατογραφήματα ανταγωνιστών όπως το TikTok.

athensvoice.gr

You May Also Like

Apple iPhone 15: Πόσους μισθούς πρέπει να διαθέσετε για να αγοράσετε το Pro Max

Πρώτοι για τη δυνατότητα αγοράς του οι Ελβετοί, τελευταίοι οι Τούρκοι-Πού βρίσκονται οι Έλληνες

Γιατί η Google προχωρά στη διαγραφή χιλιάδων λογαριασμών- Και πώς να το αποφύγετε

Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη όσοι χρησιμοποιούν Gmail και άλλες υπηρεσίες της Google

Το Tik Tok κατηγορείται για «λεηλασίες» και «εξεγέρσεις»

Νέα ανησυχητικά κοινωνικά φαινόμενα συνδέονται με τη χρήση των social media από τη νέα γενιά

Συγκλονιστικό timelapse δείχνει την περιστροφή της Γης κάτω από τα αστέρια!

Το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα και εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο το γιατί η Γη δεν είναι επίπεδη.

Τα 7 πιο αποτυχημένα τεχνολογικά gadget οι αιτίες που δεν «τράβηξαν»

Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των εταιρειών, με τους καταναλωτές να τους γυρνούν την πλάτη