Την επιστροφή, για ένατη χρονιά, του μεγάλου αθλητικού γεγονότος Run Greece στην πόλη της  Καστοριάς, ανακοίνωσαν επίσημα και χαιρέτισαν ενθουσιωδώς, σήμερα το μεσημέρι, σε συνέντευξη τύπου, εκπρόσωποι του Δήμου, της Αντιπεριφέρειας και του ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας.

Φέτος, το Run Greece στην Καστοριά  θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει αγώνες 5, 10χλμ., Ημιμαραθωνίου αλλά και αγώνα Παιδιών 1000 μ.

Συγχαρητήρια μηνύματα και ευχές για κάθε επιτυχία  στη διοργάνωση  απηύθυναν  ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Αθλητισμού Θανάσης Ρήμος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας & Πρόεδρος Επιτροπής Αγώνων Θανάσης Ράπτης.

Ο κ. Κορεντσίδης ενημέρωσε το κοινό ότι η μετάθεση της ημερομηνίας του γεγονότος οφείλεται εν μέρει, στις εργασίες που εκτελούσε ο Δήμος στον παραλίμνιο δρόμο, χάρη στις οποίες, οι συμμετέχοντες του φετινού Run Greece θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ξεχωριστή και αναβαθμισμένη διαδρομή.

Η κ. Κοζατσάνη υπενθύμισε ότι το Run Greece, πέρα από γιορτή του αθλητισμού και των αξιών του ευ αγωνίζεσθαι, θα συνεισφέρει στην προβολή της Καστοριάς πανελλαδικώς ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο επιστέγασμα της διοργάνωσης, δηλαδή τον εθελοντισμό αλλά και την συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο κ. Ρήμος επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ για την διεκπεραίωση των οργανωτικών θεμάτων και δήλωσε πως όλα είναι έτοιμα για ακόμη μία επιτυχημένη εκδήλωση στην πόλης μας.

Ο κ. Ράπτης ευχαρίστησε την τοπική αυτοδιοίκηση, τους φορείς και τους συλλόγους για την συνδρομή τους, κάλεσε όλον τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτή την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και έκλεισε με τον μήνυμα «Το Run Greece ήρθε στην Καστοριά για να μείνει».

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αγώνες δρόμου θα πρέπει να γίνουν έως την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου (εάν οι συμμετέχοντες επιθυμούν να αναγράφεται και το όνομά τους στον αριθμό τους) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.run-greece.gr, ή έως την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, ηλεκτρονικά ή στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Αγ. Αθανασίου 36 τηλ. 2467023555.

Run Greece Καστοριά 2023: Προκήρυξη αγώνων – Δηλώσεις συμμετοχής για αθλητές και μαθητές – Φούιτ.gr

Ρεπορτάζ: Μαρκέλλα Καραμάνου

You May Also Like

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης για τη νέα σχολική χρονιά

  Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης για τη νέα σχολική χρονιά

Μοναδικές στιγμές στο καρναβάλι της Μεσοποταμίας!

Με πολύ κέφι, ζωντάνια και χορό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Αποκριάς η παρέλαση των καρναβαλιστών στη Μεσοποταμία Καστοριάς!

Η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς γιόρτασε τα 5α γενέθλιά της και έκοψε τη βασιλόπιτά της

H Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς  πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας…

Σε ημερίδα στο ΤΕΙ, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς

Σε ημερίδα στο ΤΕΙ, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς

Σε λίγα λεπτά ξεκινάει η παρέλαση των Καρναβαλιστών στην Καστοριά. Συμμετέχουν 35 παρέες και τουλάχιστον 2.209 καρναβαλιστές

Σε λίγα λεπτά ξεκινάει η παρέλαση των Καρναβαλιστών στην Καστοριά. Συμμετέχουν 35…

Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός στη Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός στη Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διοργανώνει το Οικονομικό επιμελητήριο Δυτικής Μακεδονίας