H Villa Fullmoon, όπως είναι η ονομασία της βίλας Ραγκούση, είναι καταχωρισμένη εδώ και καιρό στις περισσότερες πλατφόρμες ενοικίασης πολυτελών κατοικιών και αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα του νησιού.
Διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και είναι πλήρως εξοπλισμένη με πανάκριβες οικοσκευές και τα τελειότερα οπτικοακουστικά συστήματα. Οι πελάτες της, δε, στην πλειονότητά τους ξένοι εύποροι τουρίστες. Στους καταλόγους των τουριστικών πρακτορείων που προωθούν τη βίλα του Γιάννη Ραγκούση περιλαμβάνονται και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που πωλούνται έξτρα, όπως η παροχή ιδιωτικού σκάφους.Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να χρησιμοποιήσουν το μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται μέσα στην ίδια έκταση, να παίξουν τένις ή απλώς να χαλαρώσουν στη μεγάλη πέτρινη βεράντα με τις ξαπλώστρες και τα ανάκλιντρα δίπλα στην πισίνα.

Η βίλα Ραγκούση έχει minimum stay 5-7 βραδιές προς 2.200 ευρώ τη νύχτα και την προτιμούν οικογένειες από τη Γαλλία και την Αγγλία. Είναι χτισμένη στον ορεινό οικισμό Κώστος στην κεντρική Πάρο, 7 χλμ. από την Παροικιά, σε υψόμετρο 160 μέτρων, μακριά από τις παραλίες του νησιού.

https://eleftherostypos.gr/

You May Also Like

Levi’s από την Καλαμάτα: Από την κορυφή, στο άδοξο τέλος της εταιρείας

Levi’s από την Καλαμάτα: Από την κορυφή, στο άδοξο τέλος της εταιρείας

Γροθιά στον ρατσισμό: Οι viral εικόνες της μαθητικής παρέλασης (pics)

Παιδιά μεταναστών κρατούν την ελληνική σημαία και παρελαύνουν γεμάτα περηφάνια

Νέα μέτρα – Σχέδιο «Χριστούγεννα»: Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου και το χρονοδιάγραμμα

Νέα μέτρα – Σχέδιο «Χριστούγεννα»: Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου και το…

Κακοκαιρία Daniel: Στα 720.000 τα πλημμυρισμένα στρέμματα στο θεσσαλικό κάμπο

Μέσα σε μία ημέρα έπεσαν 150 εκατ. τόνοι νερού στον Βόλο

Θεσσαλονικιά «γοργόνα» κολυμπά με καρχαρίες και σαλάχια στις Μαλδίβες

Φορώντας στολή γοργόνας, η Χαρίκλεια Μαρή κολυμπάει ανάμεσα σε καρχαρίες και σαλάχια στις Μαλδίβες.

Iερέας κρεμάστηκε μέσα στον ναό στη Χάλκη Λάρισας

Iερέας κρεμάστηκε μέσα στον ναό στη Χάλκη Λάρισας

Καιρός: Δύσκολη η συνέχεια του καλοκαιριού – Η πρώτη πρόγνωση για Ιούλιο

«Οδεύουμε σε έναν Ιούνιο ο οποίος μάλλον θα είναι ο θερμότερος όλων των εποχών»

ΕΔΕ για το τραγικό λάθος νοσηλευτή που έκανε μετάγγιση αίματος σε λάθος ασθενή

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Καβούρι: Υποχώρησε η στάθμη της θάλασσας – Εντυπωσιακές εικόνες

Τι απαντούν οι ειδικοί για την υποχώρηση της στάθμης της θάλασσας στο…