Ολοκληρώθηκε η πορεία του Φοίβου Γυμνόπουλου στην Καστοριά, με τον έμπειρο γκαρντ να ανακοινώνει μέσω της προσωπικής του σελίδας της αποχώρηση του, έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας. Ο Γυμνόπουλος ευχαρίστησε την οικογένεια Δίτσιου, τους παίκτες που είχε στα τμήματα υποδομής, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος για τον ίδιο. Στα δυο χρόνια παρουσίας τους στην ομάδα, αυτή από την Γ’ Εθνική βρέθηκε στην Β’ Εθνική και στην τρίτη θέση, ενώ είχε επιτυχίες με τις ομάδες των υποδομών.

Αναλυτικά:

«Αλλαγή σελίδας για το μπάσκετ βέβαια μια σελίδα που όποτε γυρίσω πίσω θα βλέπω μόνο “ΦΙΛΟΥΣ” θα θυμάμαι “ΧΑΡΕΣ” κ “ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ”. Ο λόγος που πήρα την απόφαση να παίξω στην Καστοριά ήταν η παρουσία του Κόουτς ΠΙΛΑΦΙΔΗ που αυτόματα αυτό εξασφάλιζε μια σωστή λειτουργία κ οργανωμένη προσπάθεια. Μετά την αποχώρηση του από την ομάδα κ το τέλος της συμφωνίας μου (2 χρόνια) έκρινα πως έπρεπε να ανακοινώσω στον πρόεδρο την αποχώρηση μου με τις καλύτερες των αναμνήσεων. Ευχαριστώ την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΤΣΙΟΥ ( προέδρου) που ήταν στυλοβάτης κ οδηγός στις επιτυχίες μας!! ” ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ” ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, TEAM, ΔΟΙΗΚΗΣΗ!! Τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα “ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ” … Είμαι “ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ” για σας “ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ”(παίκτες παιδικού εφηβικού).

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1)ΑΝΟΔΟΣ από Γ’ Εθνική στην Β’ (για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας) Τελικός κ 2η θέση στο πρωτάθλημα παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ 2) 3 θέση στη Β’ εθνική μπαράζ για Α2 Πρωτάθλημα παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ κ συμμετοχή στην ημιτελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος 2η θέση· 3 παίκτες συμμετοχή σε ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ βορείου Ελλάδος ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Βορείου Ελλάδος(επιλογή) Εθνική Αλβανίας Εφήβων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

“Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο”

Γράφει Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος Έχω ασχοληθεί με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις, μονογραφίες, έρευνες…

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς στους αγώνες Special Olympics

Ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι αθλητές…

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΟ 8 & 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πρεμιέρα για τις ομάδες Γ΄ Εθνικής κατηγορίας πρωταθλήματος ανδρών και η ανδρική…

Το μήνυμα του Α.Σ. Παναργειακού στον  ποδοσφαιριστή Φίλιππο Αντωνόπουλο

Το μήνυμα του Α.Σ. Παναργειακού στον  ποδοσφαιριστή Φίλιππο Αντωνόπουλο