Ολοκληρώθηκε η πορεία του Φοίβου Γυμνόπουλου στην Καστοριά, με τον έμπειρο γκαρντ να ανακοινώνει μέσω της προσωπικής του σελίδας της αποχώρηση του, έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας. Ο Γυμνόπουλος ευχαρίστησε την οικογένεια Δίτσιου, τους παίκτες που είχε στα τμήματα υποδομής, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος για τον ίδιο. Στα δυο χρόνια παρουσίας τους στην ομάδα, αυτή από την Γ’ Εθνική βρέθηκε στην Β’ Εθνική και στην τρίτη θέση, ενώ είχε επιτυχίες με τις ομάδες των υποδομών.

Αναλυτικά:

«Αλλαγή σελίδας για το μπάσκετ βέβαια μια σελίδα που όποτε γυρίσω πίσω θα βλέπω μόνο “ΦΙΛΟΥΣ” θα θυμάμαι “ΧΑΡΕΣ” κ “ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ”. Ο λόγος που πήρα την απόφαση να παίξω στην Καστοριά ήταν η παρουσία του Κόουτς ΠΙΛΑΦΙΔΗ που αυτόματα αυτό εξασφάλιζε μια σωστή λειτουργία κ οργανωμένη προσπάθεια. Μετά την αποχώρηση του από την ομάδα κ το τέλος της συμφωνίας μου (2 χρόνια) έκρινα πως έπρεπε να ανακοινώσω στον πρόεδρο την αποχώρηση μου με τις καλύτερες των αναμνήσεων. Ευχαριστώ την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΤΣΙΟΥ ( προέδρου) που ήταν στυλοβάτης κ οδηγός στις επιτυχίες μας!! ” ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ” ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, TEAM, ΔΟΙΗΚΗΣΗ!! Τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα “ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ” … Είμαι “ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ” για σας “ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ”(παίκτες παιδικού εφηβικού).

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1)ΑΝΟΔΟΣ από Γ’ Εθνική στην Β’ (για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας) Τελικός κ 2η θέση στο πρωτάθλημα παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ 2) 3 θέση στη Β’ εθνική μπαράζ για Α2 Πρωτάθλημα παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ κ συμμετοχή στην ημιτελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος 2η θέση· 3 παίκτες συμμετοχή σε ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ βορείου Ελλάδος ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Βορείου Ελλάδος(επιλογή) Εθνική Αλβανίας Εφήβων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Αγώνες Χ Α Ν Τ Μ Π Ο Λ την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στο Δ.Α.Κ.Καστοριας

Αγώνες Χ Α Ν Τ Μ Π Ο Λ την Κυριακή 2…

Λ. Αυγενάκης: «Αναβιώνει ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας έπειτα από 10 χρόνια, με 170 αστέρες της παγκόσμιας ποδηλασίας από 20 επαγγελματικές και Εθνικές ομάδες»

Λ. Αυγενάκης: «Αναβιώνει ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας έπειτα από 10 χρόνια,…

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Vs Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Vs Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις για το Σαββατοκύριακο

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις για το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Φεβρουαρίου 2024

Σε εξέλιξη το 13ο GRAND PRIX στίβου Άργους Ορεστικού

Φωτορεπορτάζ από το 13ο GRAND PRIX στίβου Άργους Ορεστικού

Υψηλά πρόστιμα αν ένα σωματείο δεν έχει προπονητή. Η καμπάνα για τα τοπικά πρωταθλήματα των ΕΠΣ φτάνει στα 100 ευρώ το παιχνίδι

Υψηλά πρόστιμα αν ένα σωματείο δεν έχει προπονητή. Η καμπάνα για τα…

Πρώτη προπόνηση για τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου

Με φιλοδοξίες και… πολύ τρέξιμο ξεκίνησε το Σάββατο ( 1/8 ) την…

Ορίστηκαν οι Επιτροπές της Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ ορίστηκε προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΣ…

 «Ζήσε Αθλητικά» με νέες δράσεις: επισκέψεις σε αθλητικά σωματεία και ακαδημίες

 «Ζήσε Αθλητικά» με νέες δράσεις: επισκέψεις σε αθλητικά σωματεία και ακαδημίες