Η ομάδα – ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Ομάδα Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας – σε συνεργασία με το – Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς – διοργανώνουν Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα το «Σεβασμό στη Γέννα» την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 18:00 στο Αρχοντικό Βέργου Καστοριάς (Αϊδήτρας 12).

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν και αφορά αποκλειστικά γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας που έχουν ενδιαφέρον για το θέμα είτε έχουν εμπειρία από τοκετό είτε όχι. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν και να μοιραστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους με δημιουργικό και εικαστικό τρόπο μέσα από την αλληλεπίδραση με την ομάδα.

Το βιωματικό Εργαστήριο «Σεβασμός στη Γέννα» υλοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδας για τον Σεβασμό στη Γέννα (16-22 Μαΐου 2016) που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οργανισμών για τον Τοκετό (European Network of Childbirth Associations –ENCA). Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις σε όλη την Ελλάδα.

Λόγω της φύσης του εργαστηρίου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή . Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες, τηλ: 6947-496068.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.