Ένα χρόνο μετά στο σπίτι του ο καθηγητής «φακελάκης»

Μετά τις αποκαλύψεις που σόκαραν το Πανελλήνιο γύρισε σπίτι του ο καθηγητής «φακελάκης».

Ένα χρόνο πριν στις 8 Οκτωβρίου το πανελλήνιο σοκαρίστηκε με την υπόθεση του καθηγητή «φακελάκη» του ΤΕΙ Σερρών. Μετά από δέκα μήνες φυλάκισης και ένα χρόνο μετά από την στιγμή της σύλληψής του, από ότι φαίνεται το ζήτημα έληξε!

Μπορεί πάνω από εννέα χιλιάδες φοιτητές να πέρασαν από τα μαθήματα του συγκεκριμένου διδάκτορα. Μπορεί κάποιοι μαθητές να πλήρωσαν, άλλες να παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά σύμφωνα με δηλώσεις τους και τελικά να βγήκαν στη κοινωνία με ένα πτυχίο, γνωρίζοντας από την καλή και την ανάποδη ότι ο κόσμος είναι άδικος.

Μέχρι που πλέον κάποιοι από αυτούς σταμάτησαν να ανέχονται αυτή τη ξεδιάντροπη κατάσταση και αντιδρούν, αφήνοντας το μέλλον τους στους αρμόδιους του ελληνικού κράτους. Την αστυνομία και τη δικαιοσύνη.

Μέχρι που τους απογοητεύουν και αυτοί, οι βασικοί πυλώνες της χώρας η οποία τη γέννησε τη δημοκρατία.

Στη διάρκεια αυτού του χρόνου προχωρήσαμε στην διενέργεια εκλογών στην Α’ και Β’ τοπική αυτοδιοίκηση και έπειτα σε εθνικές εκλογές.

Για να αλλάξει τι ακριβώς όμως κα. Υπουργέ Παιδείας και κ. Πρωθυπουργέ;

Τι μπορεί να αλλάξει σε αυτή τη χώρα, όταν στα μικρότερα και βασικότερα των πραγμάτων, τη διαπαιδαγώγηση των νέων, την εκπαίδευση τους και στην απονομή δικαιοσύνης για τους νέους μορφωμένους πολίτες το ίδιο το κράτος δεν μπορεί να τιμωρήσει τέτοιες πρακτικές;

Όταν κάποιος μπορεί να συμπεριφερθεί σε νέους ανθρώπους με όποιο τρόπο θέλει και να γλιτώνει, δίνει το μάθημα σε μικρούς και μεγάλους ότι ακόμα και σήμερα η δικαιοσύνη δεν κάνει καλά την δουλειά της.

Το ΤΕΙ Σερρών τότε και σήμερα το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος μπορεί θεωρητικά να έχει ξεκινήσει μια καινούργια καθαρή πορεία στο μέλλον, μόνο που ακόμα η διοικητική απόφαση της αποπομπής του κ. καθηγητή δεν έχει περάσει στην ουσιαστική της φάση, της αποπομπής του από την σχολή, καθώς ακόμα βρίσκεται σε …αργία!

Η εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα των Σερρών θα παρουσιάσει αναλυτικά ολόκληρο το πραγματικό ιστορικό της πορείας του καθηγητή «φακελάκη» όπως γνωρίζει από τη τοπική σερραϊκή κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια ζητώντας από τους θεσμούς να επιτελέσουν απλά το έργο τους ώστε τέτοιες πρακτικές να σταματήσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος και οι όμοιοι του.

Το ΤΕΙ Σερρών και σήμερα το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος οφείλει να ξεκινήσει μια καινούργια καθαρή πορεία στο μέλλον.

www.e-vima.gr

You May Also Like

Ακρίβεια: Ανατιμήσεις φωτιά σε ενέργεια, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης – Νέα μέτρα στο τραπέζι

Ακρίβεια: Ανατιμήσεις φωτιά σε ενέργεια, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης – Νέα…

Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου στους μαθητές για των Τριών Ιεραρχών

Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου στους μαθητές για των Τριών Ιεραρχών

Πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς: Διαψεύδει ο Νετανιάχου τη συμφωνία για εκεχειρία

Λίγο νωρίτερα δύο αιγυπτιακές πηγές είχαν δηλώσει ότι οι ΗΠΑ, η Αίγυπτος και το Ισραήλ συμφώνησαν στην κήρυξη εκεχειρίας στη νότια Γάζα

Κλιμακώνει το Ισραήλ: Φόβοι για ευρύτερο περιφερειακό πόλεμο

«Παιχνίδι» με τη φωτιά στα σύνορα με τον Λίβανο

Παγώνη: Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι μας – Πολύ απλά τα συμπτώματα της Ομικρον – Βλέπω μέτρα μετά την Πρωτοχρονιά

“Βλέπω μέτρα μετά την Πρωτοχρονιά” δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη,…

Ευθείες απειλές Ερντογάν: «Δεν αστειεύομαι, θα πάθετε νέα Μικρασιατική Καταστροφή αν δεν έρθετε στα συγκαλά σας» – Με χάρτες απαντά η Αθήνα

Table of Contents Hide Ευθείες απειλές Ερντογάν: «Δεν αστειεύομαι, θα πάθετε νέα…

Παράταση προθεσμίας μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου υποβολής αιτήσεων της προκήρυξης ΣΟΧ1/2022 για την πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Παράταση προθεσμίας μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου υποβολής αιτήσεων της προκήρυξης ΣΟΧ1/2022 για…

Τι αλλάζει από σήμερα σε κινητά – σταθερά και Ιντερνετ

Αλλαγές σε σταθερή τηλεφωνία, κινητά και ίντερνετ προβλέπει η εφαρμογή του τρίτου…