Ένα χρόνο μετά στο σπίτι του ο καθηγητής «φακελάκης»

Μετά τις αποκαλύψεις που σόκαραν το Πανελλήνιο γύρισε σπίτι του ο καθηγητής «φακελάκης».

Ένα χρόνο πριν στις 8 Οκτωβρίου το πανελλήνιο σοκαρίστηκε με την υπόθεση του καθηγητή «φακελάκη» του ΤΕΙ Σερρών. Μετά από δέκα μήνες φυλάκισης και ένα χρόνο μετά από την στιγμή της σύλληψής του, από ότι φαίνεται το ζήτημα έληξε!

Μπορεί πάνω από εννέα χιλιάδες φοιτητές να πέρασαν από τα μαθήματα του συγκεκριμένου διδάκτορα. Μπορεί κάποιοι μαθητές να πλήρωσαν, άλλες να παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά σύμφωνα με δηλώσεις τους και τελικά να βγήκαν στη κοινωνία με ένα πτυχίο, γνωρίζοντας από την καλή και την ανάποδη ότι ο κόσμος είναι άδικος.

Μέχρι που πλέον κάποιοι από αυτούς σταμάτησαν να ανέχονται αυτή τη ξεδιάντροπη κατάσταση και αντιδρούν, αφήνοντας το μέλλον τους στους αρμόδιους του ελληνικού κράτους. Την αστυνομία και τη δικαιοσύνη.

Μέχρι που τους απογοητεύουν και αυτοί, οι βασικοί πυλώνες της χώρας η οποία τη γέννησε τη δημοκρατία.

Στη διάρκεια αυτού του χρόνου προχωρήσαμε στην διενέργεια εκλογών στην Α’ και Β’ τοπική αυτοδιοίκηση και έπειτα σε εθνικές εκλογές.

Για να αλλάξει τι ακριβώς όμως κα. Υπουργέ Παιδείας και κ. Πρωθυπουργέ;

Τι μπορεί να αλλάξει σε αυτή τη χώρα, όταν στα μικρότερα και βασικότερα των πραγμάτων, τη διαπαιδαγώγηση των νέων, την εκπαίδευση τους και στην απονομή δικαιοσύνης για τους νέους μορφωμένους πολίτες το ίδιο το κράτος δεν μπορεί να τιμωρήσει τέτοιες πρακτικές;

Όταν κάποιος μπορεί να συμπεριφερθεί σε νέους ανθρώπους με όποιο τρόπο θέλει και να γλιτώνει, δίνει το μάθημα σε μικρούς και μεγάλους ότι ακόμα και σήμερα η δικαιοσύνη δεν κάνει καλά την δουλειά της.

Το ΤΕΙ Σερρών τότε και σήμερα το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος μπορεί θεωρητικά να έχει ξεκινήσει μια καινούργια καθαρή πορεία στο μέλλον, μόνο που ακόμα η διοικητική απόφαση της αποπομπής του κ. καθηγητή δεν έχει περάσει στην ουσιαστική της φάση, της αποπομπής του από την σχολή, καθώς ακόμα βρίσκεται σε …αργία!

Η εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα των Σερρών θα παρουσιάσει αναλυτικά ολόκληρο το πραγματικό ιστορικό της πορείας του καθηγητή «φακελάκη» όπως γνωρίζει από τη τοπική σερραϊκή κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια ζητώντας από τους θεσμούς να επιτελέσουν απλά το έργο τους ώστε τέτοιες πρακτικές να σταματήσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος και οι όμοιοι του.

Το ΤΕΙ Σερρών και σήμερα το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος οφείλει να ξεκινήσει μια καινούργια καθαρή πορεία στο μέλλον.

www.e-vima.gr

You May Also Like

Υπεγράφη η σύμβαση μελέτης για τη διαχείριση των περιοχών του δικτύου Natura2000

Υπεγράφη η σύμβαση μελέτης για τη διαχείριση των περιοχών του δικτύου Natura2000

Ποιοι είναι οι δύο εκτελεστές των συμβολαίων Φουρθιώτη

Ποιοι είναι οι δύο εκτελεστές των συμβολαίων Φουρθιώτη

Χωρίς πίστες και χορούς τα πανηγύρια – Μόνο καθιστοί σε μπουζούκια και συναυλίες

Χωρίς πίστες και χορούς τα πανηγύρια – Μόνο καθιστοί σε μπουζούκια και…

Αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας: Η πρώτη αντίδραση των ΗΠΑ, τι λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τι αναφέρει εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών

Βγήκε στον «αέρα» ξανά το MEGA – Η πρώτη εικόνα

Βγήκε στον «αέρα» ξανά το MEGA – Η πρώτη εικόνα

Θεσσαλονίκη: Σκύλος – ήρωας έσωσε ολόκληρη πολυκατοικία από «αναρριχητές» διαρρήκτες

Θεσσαλονίκη: Σκύλος – ήρωας έσωσε ολόκληρη πολυκατοικία από «αναρριχητές» διαρρήκτες

Συνελήφθη γιατρός που πήρε «φακελάκι» 500 ευρώ από έγκυο

Πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω

Η ΔΕΗ βγάζει προς «πώληση» 500.000 πελάτες της

Ένα από τα προβλήματα είναι με ποιο τρόπο θα υποχρεωθούν οι πελάτες…