Μετά από δέκα, περίπου, ημέρες προετοιμασίας, η Καστοριά αντιμετώπισε, στην πρώτη φιλική της αναμέτρηση, την Α.Ε.Π. Βατόλακου, το απόγευμα του Σαββάτου ( 13/8 ) , στα Γρεβενά, από την οποία έχασε με σκορ 3-1.

Η Καστοριά, του α’ ημιχρόνου, ήταν η Καστοριά, που οραματίζονται οι άνθρωποι της για τη νέα χρονιά. Η ομάδα του Νίκου Γατόπουλου, “έκρυψε” την μπάλα σε κάποια διαστήματα του αγώνα, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει έως το 60’ λεπτό, να πάρει το προβάδισμα (0-1) με τον Μηλιάτη στο 41’ και να χάσει δύο σημαντικές ακόμη ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της, ενώ όταν ο προπονητής της, μετά το προαναφερόμενο λεπτό επιχείρησε πολλές αλλαγές, τότε η «ερυθροκίτρινη» ομάδα έχασε τη συνοχή της, με συνέπεια στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του αγώνα να δεχθεί 3 γκολ.


Παρά την ήττα, εντούτοις, η Καστοριά άφησε καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο 18′, ο Astrauskas, από θέση τετ α τετ και πλάγια αριστερά, πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στο 41΄, μετά από έξοχη ομαδική ενέργεια και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Βασίλη Μηλιάτη, η Καστοριά με κοντινό σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή πήρε “κεφάλι” στο σκορ (0-1). Στο 60΄ μεγάλη ευκαιρία της Καστοριάς για το 0-2 όταν ο Damzi από θέση τετ α τετ σούταρε άουτ.

Στο 69′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ του Τζερεμέ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής (1-1) Στο 75΄ο Ζαχαριουδάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έδωσε το προβάδισμα στην Α.Ε.Π. Βατόλακου (2-1). Στο 83΄ο Νέδος ανέτρεψε τον Μπλάντο στην περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπόλλος, κάνοντας το τελικό 3-1.

Η σύνθεση της Καστοριάς:

Κράτσιος (59΄Δημητριάδης), Γεωργούλης (59΄ Μελισσανίδης), Νίνος (46΄ Ταχιλάρι), Τράντας (46΄ Μπαϊρακτάρης), Λαδάς (64΄ Νέδος), Μηλιάτης (46΄ Balciunas),  Αντωνιάδης (81΄ Ηλιόπουλος), Rapo (59΄ Νικολάου), Astrauskas (60΄ Νούλας), Τσίπης, Damzi (70΄ Σιδέρης)

Δοκιμάζεται Λιθουανός

Η Καστοριά έφερε τον Λιθουανό επιθετικό Kestutis Balciunas, ο οποίος θα δοκιμασθεί από τους “γουναράδες” και αν ικανοποιήσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα αποκτηθεί. Μάλιστα ο Balciunas έπαιξε σε όλο το β’ ημίχρονο, στο φιλικό της Καστοριάς, με την Α. Ε, Π. Βατόλακου, χωρίς όμως να μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα για την αξία του, αφού ο ποδοσφαιριστής είχε αφιχθεί στην Ελλάδα, πριν από μερικές ώρες και μετέβη κατευθείαν στα Γρεβενά, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 13/08/1990, έχει ύψος 1.80 m και βάρος 70 kgr και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι κάτι παραπάνω από άριστες.

Ικανοποιημένος έμεινε ο Νίκος Γατόπουλος από την εμφάνιση της ομάδας, στα Γρεβενά – Δύο φιλικά παιχνίδια, ανακοίνωσε η Καστοριά

Την ικανοποίηση του, εξέφρασε ο τεχνικός της Καστοριάς Νίκος Γατόπουλος, για την εμφάνιση της Καστοριάς, ειδικά στο α’ ημίχρονο, στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με την Α.Ε.Π. Βατόλακου, στα Γρεβενά. Ο Νίκος Γατόπουλος, εξήρε την προσπάθεια όλων των παικτών της ομάδας και είναι πεπεισμένος ότι η Καστοριά βρίσκεται στο σωστό δρόμο και ότι η ομάδα του θα προσφέρει πολύ καλό θέαμα, κατά την διάρκεια του νέου πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ δύο νέα φιλικά παιχνίδια ανακοίνωσε η διοίκηση της Καστοριάς. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 17 Αυγούστου, η ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε. Εράτυρας, στις 18.00, στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς, ενώ το Σάββατο 20 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο, την ομάδα της Κοζάνης.

Πηγή: agsk-kastoria.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΕΠΣ Καστοριάς: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

ΕΠΣ Καστοριάς: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Φιλική αναμέτρηση μεταξύ γυναικείων ομάδων του Π.Α.Ο.Κ. αύριο στην Νεάπολη

Π.Α.Ο.Κ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Π.Α.Ο.Κ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΙΛΩΝ

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Θα πάρει μέρος στην κωπηλασία, στη δίκωπο με την Χριστίνα Μπούρμπου.(βίντεο)

Λ. Αυγενάκης: «Τομή στην αθλητική μεταρρύθμιση η χρηματοδότηση των ομάδων από τον νέο τρόπο φορολογίας επί των κερδών στα δελτία των τυχερών παιγνίων

Λ. Αυγενάκης: «Τομή στην αθλητική μεταρρύθμιση η χρηματοδότηση των ομάδων από τον…

Στη δεκάδα του κόσμου ο Καστοριανός Ποδηλάτης Δημήτρης Κοντονίνας!

Στη δεκάδα του κόσμου ο Καστοριανός Ποδηλάτης Δημήτρης Κοντονίνας!

Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Γκολ και θέαμα σε ‘’ ομιχλώδες τοπίο ‘’ – Μοιρασιά στο ντέρμπι

Οι ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς δεν άφησαν την ομίχλη που σκέπασε το…

Ο δωδεκάλογος του “καλού γονιού”

Τί χρειάζεται για να γίνει κάποιος καλός γονέας; Η Βασιλική Παππά, Ψυχολόγος…

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις Για το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Μαρτίου 2023

Για την 6η αγωνιστική η Β΄ Παιδική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, θα φιλοξενήσει την Α΄ ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης

Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία για αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία για αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Ν.Ο.Κ: Συγχαρητήρια στον Γιάννη Χρήστου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, οι προπονητές και οι αθλητές…