Η «εξορκίστρια» χτύπησε ανελέητα την 9χρονη με ένα μπαστούνι ώσπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους τον αποτρόπαιο θάνατο που βρήκε ένα εννιάχρονο κορίτσι στη Σρι Λάνκα, το οποίο ξυλοκοπήθηκε άγρια κατά τη διάρκεια μιας τελετής εξορκισμού.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το άτυχο κορίτσι δέχθηκε επανειλημμένα χτυπήματα, στο πλαίσιο ενός τελετουργικού, το οποίο υποτίθεται ότι θα «έδιωχνε το κακό πνεύμα από μέσα της», με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Οι αρχές της Delgoda, μιας μικρής πόλης περίπου 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Κολόμπο, πέρασαν χειροπέδες τόσο στην «εξορκίστρια» όσο και στη μητέρα της 9χρονης, η οποία είχε πειστεί ότι η κόρη της είχε κυριευτεί από έναν κακό δαίμονα.

Αποφάσισε έτσι να «χτυπήσει την πόρτα» μιας «εξορκίστριας», η οποία δεν δίστασε, αφού αλείψει πρώτα με λάδι το κορίτσι, να το χτυπήσει με ένα μπαστούνι για να διώξει το πνεύμα.

Το κοριτσάκι, κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του από το ανελέητο ξύλο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα έχασε την τελευταία του πνοή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «εξορκίστρια» που πραγματοποίησε το δολοφονικό τελετουργικό ήταν γνωστή στην περιοχή, όπου οι δεισιδαιμονίες καλά κρατούν, ενώ πλέον η αστυνομία ερευνά αν έχει εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις κακοποίησης παιδιών.

ΠΗΓΗ:https://sputniknews.gr/

You May Also Like

Ισπανία: Έξι τραυματίες στην Παμπλόνα, στο φεστιβάλ του Σαν Φερμίν

Το φεστιβάλ ξεκίνησε την 6η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την 14η Ιουλίου.

Ταύρος τραυμάτισε θανάσιμα 22χρονο ταυρομάχο στην Πορτογαλία

Ο Manuel Maria Trindade έκανε το ντεμπούτο του σαν ταυρομάχος στο Campo Pequeno της Λισσαβόνας

Τορπίλη: Καταρρέει τεράστια αεροπορική εταιρεία της Ευρώπη

Βόμβα για όσους έκλεισαν αεροπορικά εισιτήρια το καλοκαίρι – Τι θα συμβεί

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Βουλευτής του ΑΚΡ του φίλησε το χέρι

Της έδωσε «χαρτζιλίκι» 200 λίρες

Σάλος στην Κίνα! Aνάγκασαν γουρούνι να κάνει bungee jumping (video)

Σάλος στην Κίνα! Aνάγκασαν γουρούνι να κάνει bungee jumping (video)

Παραιτήθηκε ο δήμαρχος του Κοτσάνι μετά την τραγωδία στη ντίσκο

«Εάν υπάρχει οποιαδήποτε βάση για ευθύνη εκ μέρους μου, καλώ την εισαγγελία να το διερευνήσει και να ενεργήσει σύμφωνα με το νόμο»

Εκρηκτική άνοδος στα αεροπορικά ταξίδια αναμένεται το 2023

Κατά 88% αναμένεται να αυξηθεί η επιβατική κίνηση το 2022 και κατά…

Χιόνισε στη Χαβάη: Στα «λευκά» το ηφαίστειο Mauna Kea – Μοναδικές εικόνες

Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν το χιονισμένο τοπίο στη Χαβάη με πρωταγωνιστή το ηφαίστειο Mauna Kea.

Η 22χρονη Ισραηλινή Σιρέλ Γκολάν επέζησε από τη σφαγή της Χαμάς και αυτοκτόνησε ανήμερα των γενεθλίων της

Αυτοκτόνησε ανήμερα των γενεθλίων της, μετά από αγώνα ενός έτους με τη διαταραχή μετατραυματικού στρες

ΗΠΑ: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης στο Μιζούρι – Είχε βιάσει και σκοτώσει 9χρονη

Έκρυψε το πτώμα του παιδιού σε καταβόθρα