Σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη ανάδειξη των 337.000 δικαιούχων στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ έτους 2016.

Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr) (Ηλεκτρονικές υπηρεσίες, Κλάδος Αγροτικής Εστίας) στην οποία μπορούν να αναζητηθούν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα.

Από 23/7/2016 μέχρι 31/8/2016 οι κληρωθέντες των προγραμμάτων του ΛΑΕ/ΟΓΑ πρέπει να προσέρχονται, σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, για να παραλάβουν τα δελτία τους.

Μετά την ημερομηνία αυτή και ειδικότερα από 5/9/2016, τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ σε όσους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2016, ανεξαρτήτως εάν κληρώθηκαν ή όχι.

Για το πρόγραμμα δωρεάν Παροχής Βιβλίων, από 23/7/2016 οι κληρωθέντες δεν παραλαμβάνουν δελτία αλλά, απευθύνονται απευθείας στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.

Τα προγράμματα που υλοποιούνται είναι:
1) Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για 55.000 άτομα, διάρκειας έως 8 Μαΐου 2017.
2) Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού για 4.000 συνταξιούχους του ΟΓΑ, διάρκειας έως 8 Μαΐου 2017.
3) Εκδρομικό Πρόγραμμα τριήμερων ή μονοήμερων εκδρομών για 37.000 δικαιούχους, διάρκειας έως 8 Μαΐου 2017.
4) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου για 66.000 άτομα, διάρκειας έως 31 Μαΐου 2017.
5) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων για 175.000 άτομα, διάρκειας έως 31 Δεκεμβρίου 2016.

Επίσης ενημερώνουμε ότι για τα προγράμματα Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού οι κληρωθέντες θα πρέπει να προβούν έγκαιρα σε κράτηση δωματίου, παραλαμβάνοντας την Επιβεβαίωση Κράτησης (voucher) από το κατάλυμα της επιλογής τους. Στη συνέχεια θα πρέπει να εισέρχονται, οι ίδιοι ή μέσω ΚΕΠ, στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» και να καταχωρούν τα στοιχεία της κράτησης τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την προσέλευση τους στο τουριστικό κατάλυμα. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική προκειμένου στην συνέχεια οι δικαιούχοι να παραλάβουν, από οποιοδήποτε ΚΕΠ, τα δελτία τους, στα οποία θα εκτυπώνεται και η επωνυμία του τουριστικού καταλύματος στο οποίο πραγματοποιήθηκε η κράτηση.

 

Πηγή: www.topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Live streaming οι δηλώσεις Μητσοτάκη – Μέρκελ

Table of Contents Hide «Η λιτότητα δεν είναι απάντηση σε όλα»Μέρκελ: Πάντα…

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Από τους 197 υπό έλεγχο στα Τρίκαλα, μόλις 4 παραπέμφθηκαν

Η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος είχε ερευνήσει το κύκλωμα μεγαλοκτηνοτρόφων ήδη από το 2018

Αντικαπνιστικός: Γιατί χρεώνονται οι κλήσεις στο «1142»; Ποιες υπηρεσίες προσφέρει;

Αντικαπνιστικός: Γιατί χρεώνονται οι κλήσεις στο «1142»; Ποιες υπηρεσίες προσφέρει;

Στο 307% η αύξηση των online αγορών στα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας εν μέσω κοροοϊού

Στο 307% η αύξηση των online αγορών στα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας…

Νοσηλεύτρια από τον Ευαγγελισμό εκπέμπει SOS: “Υπάρχουν δύο νοσηλευτές για 46 ασθενείς”

Νοσηλεύτρια από τον Ευαγγελισμό σε ανάρτησή της κάνει λόγο για τις εγκληματικές…

Μπρα ντε φερ κυβέρνησης – παραχωρησιούχων για τις αυξήσεις στα διόδια

Της Ελένης Μπότα “Καμία συνάντηση μεταξύ στελεχών του Υπουργείου και Παραχωρησιούχων, δεν…

Οριστικά και ομόφωνα εκτός ΣΕΗ ο Δημήτρης Λιγνάδης

Οριστικά και ομόφωνα εκτός ΣΕΗ ο Δημήτρης Λιγνάδης

Κορωνοϊός Ελλάδα : Πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ σε όσους παραβιάζουν τα μέτρα

Κορωνοϊός Ελλάδα : Πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ σε όσους παραβιάζουν τα μέτρα

Εξαδάκτυλος: Όποιος δεν θέλει να νοσηλευτεί, να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο

«Δεν γίνεται οι γιατροί να διαβουλεύονται με δικηγόρους και αστρολόγους ασθενών», είπε…

Κορονοϊός: Χωρίς μάσκες σε αεροδρόμια και πτήσεις από σήμερα

Χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων και πιο συγκεκριμένα της χρήσης μάσκας, τόσο στα…