ΑΦΡΑΤΟ, ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou‎ – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ κρέμα γάλακτος πολύ παγωμένη 35%, 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα, 2 κουτιά εβαπορέ γάλα και 2 βανίλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος ή στην παγωτομηχανή ή σε μίξερ χειρός μέχρι να γίνει μία σφικτή σαντιγί.

Στην συνέχεια, ρίχνουμε το ζαχαρούχο σε 6 δόσεις. Έπειτα, χαμηλώνουμε και ρίχνουμε το εβαπορέ σιγά σιγά, σε 6 δόσεις. Τέλος, ρίχνουμε τις βανίλιες.

Έπειτα, τοποθετούμε στον καταψύκτη για 40 λεπτά.

Το βγάζουμε και το χτυπάμε ενώ συνεχίζουμε ξανά μετά από 40 λεπτά όπου το ξαναχτυπάμε.

Επαναλαμβάνουμε μετά από 40 λεπτά και το ξαναχτυπάμε.

Το τοποθετούμε στην κατάψυξη και το αφήνουμε για πολλές ώρες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όταν το βγάζουμε το αφήνουμε λίγο και σερβίρουμε!

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou‎  “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

You May Also Like

Νόστιμα Κολοκυθάκια και μελιτζάνες στο φούρνο με γιαούρτι! Τραγανά και λάιτ!

Νόστιμα Κολοκυθάκια και μελιτζάνες στο φούρνο με γιαούρτι! Τραγανά και λάιτ!

Η τέχνη του κεφτέ- Tα μυστικά για να σας βγει ζουμερός και αφράτος

Η τέχνη του κεφτέ- Tα μυστικά για να σας βγει ζουμερός και…

Πανεύκολη τυρόπιτα με 2 κινήσεις έτοιμη σε 10 λεπτά!

Η πιο γρήγορη συνταγή!

Cacio e pepe: H εύκολη και νόστιμη μακαρονάδα με τα 2 υλικά

Η μακαρονάδα cacio e pepe αποτελεί έχει κερδίσει παγκοσμίως πολύ έδαφος τα…

Παραδοσιακός Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Την επετειακή ημέρα της 25ης Μαρτίου όλη η Ελλάδα απολαμβάνει το πιο ευρέως γνωστό πιάτο, τον μπακαλιάρο σκορδαλιά!

Ζύμη για πίτσα (βασική συνταγή)

Ζύμη για πίτσα (βασική συνταγή)

Η πιο λαχταριστική πάστα σε γλυκό ταψιού

Η συνταγή για σπιτικές πάστες που είναι ακόμα καλύτερες από αυτές του…

Τι τρώμε στη νηστεία; Ιδέες, προτάσεις και συμβουλές (+ συνταγές)

Δείτε μερικές συνταγές για νηστίσιμο πρωινό ή brunch

Ζελέ γιαούρτι µε φράουλες

Δροσερή συνταγή ζελέ γιαούρτι με φράουλες και ελάχιστες θερμίδες.

Εύκολη μπουγάτσα με αφράτη κρέμα & φύλλο κρούστας

Μια πανεύκολη συνταγή με παχουλή, αφράτη κρέμα και ολόχρυσο -από το βούτυρο- φύλλο κρούστας