Γλυκά Νερά: Κατάθεση “κλειδί” από την ψυχολόγο της Καρολάιν – Τι απασχολούσε την 20χρονη

Η ψυχολόγος είναι ο “άσσος στο μανίκι” των αστυνομικών για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της 20χρονης που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στα Γλυκά Νερά.

Μαρτυρία-κλειδί φέρονται να έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, όσον αφορά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο η 20χρονη Καρολάιν.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Mega και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, κατάθεση έχει δώσει η ψυχολόγος που παρακολουθούσε την άτυχη κοπέλα. Η ψυχολόγος προσπαθεί με τους αστυνομικούς να ανιχνεύσουν τι απασχολούσε την 20χρονη κι αν αυτό έχει την οποιαδήποτε σχέση με το τραγικό συμβάν. Αν δηλαδή είχε φοβίες, αν πίστευε ότι την παρακολουθούσε κάποιος…

Ωστόσο, υπεράνθρωπη είναι η προσπάθεια των αξιωματικών της ΕΛΑΣ να καταφέρουν άμεσα να εξιχνιάσουν το έγκλημα των Γλυκών Νερών και να θέσουν ενώπιον της δικαιοσύνης εκείνους που με τόσο βίαιο τρόπο στέρησαν τη ζωή της Κάρολαϊν, κάτι που επιβεβαιώνει και ο σύζυγός της.

“Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν μέρες να δουν το σπίτι τους. Αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια λειτουργούν με τον ίδιο, αμείωτο ρυθμό. Οι αναλυτές στα εγκληματολογικά, δεν έχουν αφήσει το παραμικρό στοιχείο, χωρίς αναλυτικό έλεγχο”, δήλωσε στην εκπομπή “Live News” του Mega ο 32χρονος πιλότος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, ο 32χρονος πιλότος ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις Αρχές, θα κληθεί σύντομα, εκ νέου, να καταθέσει ξανά για τα όσα θυμάται ότι συνέβησαν εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια στην περιγραφή του ίσως προσφέρει αποτέλεσμα.

Δεν βρέθηκαν στοιχεία από την εισβολή και τη φυγή των δραστών

Παρά την επισταμένη έρευνα των αστυνομικών αρχών, δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί στοιχεία από κάμερες και κινητά ή άλλα μέσα, που να δείχνουν την άφιξη, την εισβολή και τη διαφυγή των τριών τουλάχιστον κουκουλοφόρων στο σπίτι στα Γλυκά Νερά όπου ζούσε το νεαρό ζευγάρι με το 11 μηνών μωρό του.

Ταυτόχρονα, τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή από τη μεζονέτα, είναι λιγοστά. Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως, συνεχίζει να αναζητεί στοιχεία από τον χώρο των ποινικών, καθώς και να ψάχνει απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα που προκύπτουν, όπως το γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας φράσσοντας την είσοδο του οξυγόνου και πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης απλά θα λιποθυμούσε και θα σταματούσε να αντιδρά.

Επίσης, αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ότι το θύμα δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης.

Επιπλέον, οι Αρχές διατυπώνουν το ερώτημα γιατί οι δράστες έδεσαν με σχοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και μόνο με τα ρούχα της την 20χρονη Καρολάιν, καθώς και για ποιον λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που είχε στο σπίτι το ζευγάρι, μία διαδικασία που είναι δύσκολη και χρονοβόρα, αντί να τις ξηλώσουν απλά και να τις πάρουν μαζί τους.

newsitamea.gr

You May Also Like

Μητσοτάκης για «ειδικούς»: «Χτίστηκαν τηλεοπτικές καριέρες πάνω στην πανδημία»

Εξέφρασε ενόχληση για την «πολυφωνία» των ειδικών – Τι είπε σχετικά με…

Ηράκλειο: Μαθητές φέρνουν σόμπες από το σπίτι για να ζεσταθούν στο μουσικό σχολείο

Ειδικά, όπως λένε οι μαθητές, όταν θέλουν να παίξουν κάποιο μουσικό όργανο, τα δάκτυλά τους τρέμουν!

Χωρίς περικοπές οι συντάξεις χηρείας -Πότε θα καταβληθούν

Χωρίς περικοπές οι συντάξεις χηρείας -Πότε θα καταβληθούν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επίσκεψη στο εκπληκτικό σπίτι του

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας διαθέτει δική του έπαυλη στο Γουισκόνσιν. Η αξία της φθάνει τα ένα…

Αλ. Μπουρλά: Ισως χρειαστεί και τρίτη δόση για τους εμβολιασμένους

Ο Άλμπερτ Μπουρλά θεωρεί πιθανό οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες να χρειαστούν και…

Στις 28 Μαρτίου συμμετέχουμε από το σπίτι στην Ώρα της Γης

Στις 28 Μαρτίου συμμετέχουμε από το σπίτι στην Ώρα της Γης

Μητσοτάκης από Σκωτία: Το Τατόι μπορεί να γίνει ένα πραγματικό κέντρο πολιτισμού

Μητσοτάκης από Σκωτία: Το Τατόι μπορεί να γίνει ένα πραγματικό κέντρο πολιτισμού

Υπ. Εργασίας: Εγκρίθηκε η πληρωμή του ΚΕΑ Σεπτεμβρίου

Υπ. Εργασίας: Εγκρίθηκε η πληρωμή του ΚΕΑ Σεπτεμβρίου

Αίγυπτος: Προώθησε πρόταση για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα

Δεν έχει λάβει απαντήσεις από τις ενδιαφερόμενες πλευρές

ΥΠΕΣ: Από την Πέμπτη νέα self test για τους δημοσίους υπαλλήλους

ΥΠΕΣ: Από την Πέμπτη νέα self test για τους δημοσίους υπαλλήλους