Σε σχέση με τα τελευταία «ρεπορτάζ» που ακούγονται σε τοπικά ΜΜΕ και ηλεκτρονικά site για τους εν δυνάμει υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στην Καστοριά (εντός και εκτός Μητρώου στελεχών), η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς δηλώνει ότι είναι παντελώς ανυπόστατα.

Η ανανέωση μέσω του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ είναι ευπρόσδεκτη για τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, αλλά σε καμία περίπτωση “προβεβλημένα” στελέχη του Μητρώου δεν πρέπει να “αυτοχρίζονται” υποψήφιοι πολιτευτές. Η ΝΔ στο Νομό Καστοριάς «δεν κινείται γύρω από τον αστερισμό κανενός υποψηφίου πολιτευτή/βουλευτή». Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις βουλευτικές εκλογές θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί στα αρμόδια όργανα του κόμματος, όταν προκηρυχθούν εκλογές. Ελπίζουμε αυτή η στιγμή να μην αργήσει πολύ για το καλό της χώρας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΠΕΡΚΑ-ΒΕΤΤΑ-ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: Ένας χρόνος νομοθέτησης υπέρ της ιδιωτικής εκπαίδευσης και συνεχούς απορρύθμισης του δημόσιου περιφερειακού Πανεπιστημίου/Κοινή Δήλωση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας

Table of Contents Hide ΠΕΡΚΑ-ΒΕΤΤΑ-ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: Ένας χρόνος νομοθέτησης υπέρ της ιδιωτικής εκπαίδευσης…

Η δήλωση του Γιάννη Κορεντσίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η δήλωση του Γιάννη Κορεντσίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Καστοριάς και Συμμαχία των Φύλων: Μια εκδήλωση για τις ρίζες της έμφυλης βίας

«Από τα έμφυλα στερεότυπα και τις διακρίσεις στην έμφυλη βία». Υπάρχει άλλος δρόμος.

Παράσταση διαμαρτυρίας από 9 σωματεία στην διεύθυνση της Δ.Ε.Η. την Παρασκευή 23/4/2021 και ώρα 10:30 π.μ.

  Παράσταση διαμαρτυρίας από 9 σωματεία  στην διεύθυνση της Δ.Ε.Η. την Παρασκευή…

ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ, μια ταινία για την συμπερίληψη και την αποδοχή στο Ολύμπιον

Η ταινία ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ της Μαρίας Ντούζα στο Ολύμπιον της Καστοριάς στα πλαίσια της Ημέρας Ελληνικού Κινηματογράφου