Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καστοριά για την εκδήλωση δημόσιας συζήτησης που πραγματοποιεί ο Κύκλος Ιδεών στην πόλη μας.
Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, με τον οποίο γνωρίζονται από ετών, για την υποδοχή στο Ιερό Επισκοπείο της Καστοριάς και συζήτησε μαζί του διάφορα κοινού ενδιαφέροντος κοινωνικά και εκκλησιαστικά ζητήματα, των οποίων ο κ. Βενιζέλος είναι ιδιαίτερος γνώστης.
Επίσης ευχήθηκε στον κ. Σεραφείμ για τη συμπλήρωση 20 χρόνων αρχιερατικής διακονίας στην ιστορική και βυζαντινή των Καστοριέων Εκκλησίας.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για την επίσκεψή του στον Επίσκοπο της ακριτικής Επαρχίας μας και του μετέφερε τα προβλήματα της περιοχής. Του ευχήθηκε δε να του χαρίζει ο Κύριός μας υγεία και δύναμη στο έργο του.
Τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευαν η σύζυγός του, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Καστοριάς, στελέχη και φίλοι του κόμματος.p1260542-w1000-h800 p1260522-w1000-h800

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Προσφορά εργασίας από γνωστό ξενοδοχείο της Καστοριάς

Προσφορά εργασίας από γνωστό ξενοδοχείο της Καστοριάς

Διαδικτυακή ημερίδα “Καλές Πρακτικές στην Εξ Αποστάσεως Διδασκαλία Μαθημάτων και Υλοποίηση Προγραμμάτων και Καινοτόμων Δράσεων σχετικών με τις Φυσικές Επιστήμες στην Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση”

   Διαδικτυακή ημερίδα “Καλές Πρακτικές στην Εξ Αποστάσεως Διδασκαλία Μαθημάτων και Υλοποίηση…

Σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η Ε.Ο.Γ για τη χρήση του πλαστικού χρήματος

Επιστολή, μέσω της οποίας ζητά την εξαίρεση των λιανικών πωλήσεων του κλάδου…

Απαραίτητη και αυτονόητη η άμεση επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεσοποταμίας. Επιστολή του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη στον Υπουργό Υγείας

Απαραίτητη και αυτονόητη η άμεση επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεσοποταμίας. Επιστολή του…

“Κλειστή” στα ΜΜΕ ζητάει να είναι η εκδήλωση για τη γούνα ο Σύνδεσμος Γουνοποιών ‘’ Ο Προφήτης Ηλίας ‘’

Με επιστολή του προς την Ομοσπονδία Γούνας ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς ζητά…