Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του στο 7ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.), το οποίο πραγματοποιήθηκε από 31.05. – 02.06.2016 στη Θεσσαλονίκη. Έντεκα (11) από τους δώδεκα (12) αντιπροσώπους παραβρέθηκαν στο συνέδριο και συμμετείχαν στις εργασίες του.

Πέντε (5) συνολικά αντιπρόσωποι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία από τις δύο παρατάξεις του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Οι δύο αντιπρόσωποι (Ευδοξία Μωϋσιάδου και Γιώργος Κωνσταντάς) συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του ΠΑΜΕ, η οποία αναδείχτηκε πλειοψηφούσα. Οι υπόλοιποι τρεις αντιπρόσωποι (Δημήτρης Καραθανάσης, Δημήτρης Μυλωνάς και Αλέξανδρος Μάγκος) συνέπραξαν με αντιπροσώπους άλλων δύο Συλλόγων (Περιφέρειας Θεσσαλίας & Κρήτης), δημιουργώντας ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο “Ενιαίο Ενωτικό και Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο”, και εκλέχθηκαν και οι τρεις. Το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο αναδείχθηκε 5ο σε οκτώ (8) συνολικά ψηφοδέλτια, λαμβάνοντας 4 έδρες στο Γενικό Συμβούλιο και 1 έδρα στο Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου: «Θα φτιάξουμε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 4ο Δημοτικό Σχολείο»

Την πρόθεση του Δήμου Άργους Ορεστικού να κατασκευαστεί η πολυπόθητη από εκπαιδευτικούς,…

Συνελήφθησαν 9 αλλοδαποί, σε περιοχή της Καστοριάς, διότι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα

Συνελήφθησαν 9 αλλοδαποί, σε περιοχή της Καστοριάς, διότι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα…

Σε συνάντηση για την αξιοποίηση του φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία καλεί ο Περιφερειάρχης, παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΔΑ Α.Ε.

Σε συνάντηση με θέμα: «Ενημέρωση για το σχεδιασμό δημιουργίας δικτύων αξιοποίησης του…

Ομιλία Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπίας Τελιγιορίδου κατά την τελετή Παραλαβής – Παράδοσης στο ΥπΑΑΤ

Ομιλία Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπίας Τελιγιορίδου κατά την τελετή Παραλαβής…

Ο ΤΑΡ στηρίζει την απασχόληση των Δασικών Συνεταιρισμών Νεστορίου για 10 χρόνια

Ο ΤΑΡ στηρίζει την απασχόληση των Δασικών Συνεταιρισμών Νεστορίου για 10 χρόνια

Καστοριά: Στην τελετή υποδοχής της φλόγας της αγάπης της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Αντωνίου Μαρία: ”Ιδιαίτερη στιγμή η αφή της φλόγας από τη συντοπίτισσά μας Ολυμπιονίκη Ευαγγελία Αναστασιάδου.”

Γ. Ζεμπιλιάδου: «”Άκαιρος” για μια ακόμα φορά ο κ. Καρυπίδης! Σε Φ.Ε.Κ. το ξεπούλημα της ΔΕΗ»

«Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό,…

Το Διάγγελμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Τι δήλωσε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου;

Το Διάγγελμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την έξοδο της χώρας από…

Αίτημα του Δήμου Άργους Ορεστικού προς τη ΡΑΕ για άδεια παραγωγής ενέργειας

  Αίτημα του Δήμου Άργους Ορεστικού προς τη ΡΑΕ για άδεια παραγωγής…