Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε  στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού – Καστοριάς η εκδήλωση  παρουσίασης  του νέου βιβλίου της K.W.ANDRI  (Ανδρομάχης Κάρτζου) «Το Φίδι Του Ωκεανού».

Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο και σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση παρουσιάστηκε το νέο μυθιστόρημα φαντασίας της K.W.ANDRI «Το Φίδι Του Ωκεανού»  από την σειρά: “Δίδυμες Φλόγες” (εκδόσεις iWrite).

 

Την εκδήλωση άνοιξε η Μήνα Καλτσιάδη (Γενική γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου) ως εκπρόσωπος του Δήμου Άργους Ορεστικού, και ακολούθησαν η Μαριλένα Μπουμπάρη (εκπαιδευτικός), η Δέσποινα Σπυροπούλου (εκπαιδευτικός) και τέλος η συγγραφέας K.W.ANDRI.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Ορεστικού για την όμορφη συνεργασία και φιλοξενία, την Ιωάννα Μάρτση για τους πίνακες ζωγραφικής, την Δέσποινα Σπυροπούλου και την Μαριλένα Μπουμπάρη,  συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του νέου της βιβλίου.

 

«Το Φίδι Του Ωκεανού»

Μια επική περιπέτεια στη θάλασσα. Η Άνια, ανακαλύπτοντας ποια είναι στο πρώτο βιβλίο «Ο Βωμός των Πέντε Βουνών», κινητοποιημένη από την αγάπη της και την αποφασιστικότητά της, σαλπάρει για ένα δύσκολο ταξίδι με ομηρικά εμπόδια μέσα στη θάλασσα. Αντιμετωπίζει τρομερά τέρατα και απάνθρωπες συνθήκες, όμως έχει ήδη δομήσει έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα, σπάνιο για γυναίκα. Η θηλυκή της αέρινη φύση συνυπάρχει αρμονικά με το έντονο πάθος, την τόλμη, την αυτοθυσία. Ένας συνδυασμός που αρμόζει σε μια αληθινή πριγκίπισσα-πολεμίστρια.

Οι σύντροφοί της θα σταθούν ακοίμητοι φρουροί στο πλευρό της. Σκοπός, ανδρεία, θάρρος, αλήθεια, κουράγιο, τιμή, φως, φιλία, αγάπη, έρωτας, θα είναι οι σανίδες σωτηρίες στο απέραντο αρχιπέλαγος που θα διασχίσει για να μάθει για άλλη μια φορά ότι το σκοτάδι πάντα θα ηττείται και το φως της αγάπης πάντα θα θριαμβεύει, όμως… πόσο διαρκεί τελικά αυτή η μάχη; Από πόσες σκληρές μεταβάσεις θα πρέπει να περάσει μέχρι τη λύτρωση; Μέσα από μια γυμνή συνειδητοποίηση του εαυτού και του αυτοσκοπού η ηρωίδα, όπως και κάθε ήρωας , θα μάθει ότι μόνο όταν τελειώσει το δίδαγμα θα φτάσει στον προορισμό της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Οι πρώτες 50 στολές  παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ  από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Οι πρώτες 50 στολές  παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ  από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Συλληπητήριο μήνυμα Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς

Θερμά συλλυπητήρια από την Διοίκηση

Ορθές πρακτικές περίπτωσης αλληλεπίδρασης με αρκούδα

Οδηγίες από τη Διεύθυνση Δασών Καστοριάς

Σοκαριστική νέα αποκάλυψη: Γνωστός ηθοποιός με χτύπησε και αποπειράθηκε να με βιάσει

Σοκαριστική νέα αποκάλυψη: Γνωστός ηθοποιός με χτύπησε και αποπειράθηκε να με βιάσει

Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στην Καστοριά: Για συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι Ελληνοαμερικανοί της Καστοριάς

Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στην Καστοριά: Για συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά…

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 05/09/2018

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

6ο Γεύμα Αγάπης την Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τον εθελοντικό οργανισμό «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο»

6ο Γεύμα Αγάπης την Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τον εθελοντικό οργανισμό «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη…

ΕΛΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Ειδική Αγωγή “ώρα μηδέν”

Η εφαρμοζόμενη κυβερνητική εκπαιδευτική πολιτική, που είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις επιταγές…

Διανομή έντυπου υλικού

Η διανομή θα γίνεται από το Τουριστικό Περίπτερο του Δήμου Καστοριάς στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας