Περιφέρεια Αττικής-ΕΔΣΝΑ παρέδωσαν περίπου 30.000 μάσκες και αντισηπτικό υλικό σε 141 γηροκομεία σε όλη την Αττική

Γ. Πατούλης: «Ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας και το προσωπικό που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στις συγκεκριμένες δομές»

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, Περιφέρεια Αττικής και ΕΔΣΝΑ παρέδωσαν σε 141 γηροκομεία σε όλη την Αττική χιλιάδες μάσκες και αντισηπτικό υλικό.

Ειδικότερα κλιμάκια εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ από την Μ. Πέμπτη μέχρι και σήμερα Μ. Σάββατο διένειμαν περίπου 30.000 μάσκες και 1.500 επιτραπέζιες αντισηπτικές συσκευασίες για την προστασία των ηλικιωμένων, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που απασχολείται στις συγκεκριμένες δομές.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:

«Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη απ΄όλους μας. Η προστασία των ηλικιωμένων που ανήκουν στον ευάλωτο πληθυσμό μας, των ιατρών αλλά και των νοσηλευτών που προσφέρουν με υψηλό αίσθημα καθήκοντος τις υπηρεσίες τους, βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας. Σε αυτό το πλαίσιο ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας τους, με όσα μέσα διαθέτουμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε έμπρακτα στο πλευρό τους, μέχρι να βγούμε όλοι νικητές από αυτή τη μάχη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους του ΕΔΣΝΑ, οι οποίοι συστρατεύθηκαν σε αυτή την προσπάθεια και ανταποκρίθηκαν με θέρμη».

You May Also Like

Η Ένωση  Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος ζητά  τη νομοθέτηση άδειας  για τη λειτουργία ψυκτικών θαλάμων

Η Ένωση  Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος ζητά  τη νομοθέτηση άδειας  για τη…

Στην Ελλάδα έχουμε τον ωραιότερο φάρο του κόσμου και βρίσκεται στην Άνδρο

Άνδρος: Ο ωραιότερος φάρος βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί

Eve Beos – Κόρη Αχιλλέα Μπέου: «Το τι έχει κάνει, τα τραύματα, που έχω βιώσει, τη βία»

Δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει. Δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Είναι ομοφοβικός.

Δείτε το μαχαίρι με το οποίο ο 21χρονος δολοφόνησε άγρια τη μητέρα του στη Λάρισα

Με περισσότερες από 25 μαχαιριές τη σκότωσε – Η κυνική ομολογία του και η ψυχραιμία του μετά το έγκλημα

Αδιανόητο! Πέταξαν νεογέννητο αλογάκι δίπλα σε κάδο στα Μελισσιάτικα

Νοσηλεύεται σε κτηνιατρική κλινική- Έκκληση φιλόζωων για βοήθεια

Γεωργιάδης: Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η θρησκεία με το κομμωτήριο

Γεωργιάδης: Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η θρησκεία με το κομμωτήριο

«Δεν περνάει τίποτε»: Οι Belharra δεν «κλείνουν» μόνο το Αιγαίο, κλείνουν την Ανατολική Μεσόγειο – Χάρτης

«Μέσα από την Τουρκία δεν περνάει τίποτα. Οτιδήποτε περνάει μέσα από τον πράσινο κύκλο καταρρίπτεται από Belharra και Rafale»

Ο Κρητικός που μαγειρεύει για 630 άτομα που έχουν ανάγκη

Ο Κρητικός που μαγειρεύει για 630 άτομα που έχουν ανάγκη

Μητσοτάκης στο Αχίλλειο: Είναι ντροπή αυτή η εικόνα για την Ελλάδα

Μητσοτάκης στο Αχίλλειο: Είναι ντροπή αυτή η εικόνα για την Ελλάδα